resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 4545
    satılmasının istenmemesinin sebebi 50 milyonun, 100 milyonun yeterli görülmemesi değil, kale gibi önemli bir pozisyonu emanet edecek bir adamın kolay kolay bulunamayacak olmasıdır. muslera dünya çapında bir kaleci ve bu kanıya varmamızda duygusallık, galatasaray'a körlük derecesinde aşık olmanın bir etkisi yok. mondragon-muslera arası süreci ne çabuk unuttuk? muslera'dan kazanacağın parayla o pozisyonu doldurabileceğini mi sanıyorsun? en fazla onur kıvrak'ı alırsın, onunla da ancak türkiye ligi'ni idare edersin ki türkiye ligi'ni idare etmek için kaleye vlc player'ın konisini koysan bile seni kurtarır. taraftar muslera'nın satılmasını istemiyor çünkü onun iddia edilen paralara layık olmadığını düşünmediğinden değil, yerinin doldurulamayacağını bildiğinden. kaleye adam akıllı birini alabilmek için para bayılırken rahat olabilmek için manu, real madrid, barcelona falan olmanız gerekiyor.

    para kazanmak için futbolcu satmaya başladığınız zaman futbol kulübü niteliğinizi kaybedip şirketleşiyormuşsunuz gibi geliyor bana. elbet futbolcu satarsın, alırsın futbol bu. gökhan töre'nin de dediği gibi;

    --- alıntı ---

    kardesim...benim demek istedigim futbol nezaman ve nerde belli olmaz hersey olabilir demek istedim ...

    --- alıntı ---

    ama ben muslera'nın, buffon'un juventus'ta kaldığı gibi galatasaray'ımızda kalması, değişmez bir parçası, efsanesi olması taraftarıyım. gitmek isterse de kalması için ne gerekiyorsa yapılmalı, gerekirse dünya'nın bütün çiçekleri getirilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın