• 777
    sevincten cok daha fazlasi umutluyum sevgili sözluk...

    --- alıntı ---

    yaradan tarafından eşit yaratılmamıza rağmen, o'na ihanet edercesine kendi kendimize koyduğumuz insanı insandan farklı yapan din, dil, ırk gibi dünyayı savaşlara sürüklemiş ve insanin insandan nefret etmesine sebep olmuş her şeye karşı bir düşünceye sahibim. benim ırkım "insan", dilim "insan dili", dinim "insan dini".

    insanı insan olarak görüp, onlara birbirimizden ayrışmamıza neden olan tanımlar yüklemediğimiz sürece kimse insan kanı akıtmaz. savaş olmaz, kan dökülmez ve nefret denen bir duygu oluşmaz. yazıklar olsun koltuk sevdasına, çıkarına ve keyfine buyruk insan hakkı yiyenlere, yazıklar olsun, sırf diğerinden farklı diye insan kanı dökenlere, yazıklar olsun saça, sakala, tipe veye ırka göre insanları yargılayanlara.

    artık geçmişe bir sünger çekme zamanı geldi. halktan barış ve kardeşlik için geçmişi unutup bir şans isteyenler şanslarını elde etti. yine keza insanlara hizmet için gelip, işi hizmetten saptırarak kokuşmuş ve eskimiş bir düzen olan saltanatlığa götürmeye çalışanlar da halktan cevabını aldı. türkiye cumhuriyetine vatandaşlık bağıyla bağlı herkes eşit bir şekilde demokrasinin gereğini yerine getirdi.

    yıl olmuş 2015. bu saatten sonra ülkeyi kardeşlik ve bariş paklar. herkesi sevin, sevin ki sevilin. herşeyden önce insanliğinizi unutmayın. bu dünya kimseye kalmadı, kalmayacak. ömrümüzü nefret ile tüketmektense birbirimizi aslanlar gibi sevmek her şeye değer. tüm kardeşlerime selam olsun. ne olursanız olun, neye inanırsanız inanın, hangi dili konuşuyorsanız konuşun, benim kapim ve yüreğim size açık. hepiniz cansiniz, yaradan yar ve yardımcınız olsun.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın