resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9015
    eğer gerçekten söylendiği kadar galatasaraylı'ysa kendini maddi anlamda 3 yıl daha garanti altına alma peşinde koşacağına 1 yıl daha takımda kalır, futbolunu oynamaya bakar ve sezon sonunda sözleşmesini alır. gereksiz duygusallıklara kapılmadan düşünürsek, söz konusu galatasaray'ın çıkarlarıysa doğru olan budur.

    kendi düşünceme gelince, melo hakkında psikolojik üstünlük yarattığı, takıma hırs ve ruh kattığı gibi argümanların hepsi kabulum. ancak melo maçlarda 9.5 km'nin üstüne çıkamayan bir futbolcu. bel fıtığı ameliyatından sonra da eskisi kadar hamleli olmayan bir görüntü sergiledi. önümüzde ki sene fizik olarak eski formuna kavuşsa bile bana göre eğer gerçekten iddialı bir takım oluşturma peşindeysek hücum hattını bir kanat ve bir forvet transferiyle güçlendirip orta sahaya bu hücum hattının yükünü taşıyabilecek çok daha fazla koşan ve çabuk bir orta saha oyuncusu alınmalı. melo, hamit, selçuk avrupa'da hız ve tempo olarak güçlü rakiplere yanıt veremiyor. melo ise her ne kadar yüksek pas tekniği, kafa topu üstünlüğü gibi meziyetlere sahip olsa da içlerinde en az koşan ve yedeğe oturtulamayacak bir futbolcu olduğu için satılabilir.

    rakipler üzerinde melo'yla psikolojik üstünlük kurmaktansa daha hızlı, tempolu, mücadeleci ve yetenekli bir kadroyla psikolojik üstünlük kurmaya çalışmak hem oyun kalitemizi arttıracak hem de bizi avrupa'da daha iddialı bir hale getirecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın