resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2915
    transfer işini bize bırakması gereken canımız, ciğerimiz, baldan tatlı hocamız. bu sene 2 kupayı da kazanmışız. şampiyonlar ligi'ne direkt katılıyoruz. yayın geliri falan derken 100 milyon euro'ya yakın gelirimiz olmuş. haa bu arada borcumuz olabilir. ne zaman olmadı ki zaten. demem o ki transfer bütçesinde sıkıntı olduğunu sanmıyorum. 20 milyon euro + giden futbolculardan gelecek bonservis ücretleri ( dany, amrabat ve dzemaili. diğerleri 5 para etmez ) ile vallahi bir valencia bir benfica ayarında takım kurulabilir.
    gönder kullanmadığın adamları. kurtul o çöplerden. aç maaş bütçesini. al alabildiğin, en azından bonservisleri elinde olan yıldızları. avrupa'da hadi aslanım, hadi koçum devri bitti. sökmüyor artık. adam geliyor liseye giden çocuklarla seni içerde dışarda madara ediyor.
    yapma hocam. etme eyleme kurbanın olayım. biz sana 2.imparatorumuz olacaksın gözüyle bakarken bizi yetenek fakiri çakma forvetlere mahkum etme. buraklarla, olcanlarla, selçuklarla, umutlarla, sabrilerle avrupa'da bizi yıkarlar. bak yıkarlar demiyorum. yıkarlar. . .
    hadi benim aslan hocam. korkma ya. kulübü masrafa sokmayayım ne demek. senin ustan 2.gelişinde ağzımıza sıçmıştı. ne olacak sanki. şımar biraz. "defansımız süzgeç gibi agger'i istiyorum." de. "orta sahamız leş gibi alex song'u istiyorum." de. "bu sabri'yle olmaz kardeşim perreira'yı istiyorum."de. "kanatlarda 2.sınıf yasin yetmez, ayew'i istiyorum." de. "burak galatasaray gibi bir takımda en fazla yedek olur luiz adriano'yu istiyorum" de.
    sen en son efsane kadronun yapabildiğini yapmış adamsın. sezon ortasında yerlerdeki takımı almış şampiyon yapmışsın. kofti takımları eleyerek de olsa türkiye kupasını kazanmışsın. koy yumruğunu masaya. iste isteyebildiğin kadar. akhisar değil burası.
    sen iste vermezse toprak utansın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın