resim
Bilal Kısa
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 217
    galatasaray futbol takımının ortalama teknik kapasitesinin üzerinde bir oyuncu ve muhakkak takıma fayda sağlar. fakat, yabancı oyuncunun neredeyse serbest bırakıldığı bu sezon bilal transferi ne kadar doğru olur. kadroda 40'a yakın sözleşmeli oyuncu varken hele ki orta saha melo, selçuk, hamit, yekta, furkan özçal, e. çolak gibi kendisine yakın seviyede oyuncularla dolu iken bu transferi anlamsız buldum.

    artık günü kotaracak oyuncudan ziyade, nitelikli ve direkt 11'e yerleşecek 5 6 transfere ihtiyacımız var. bilal kısa, engin baytar, colin kazım, erman kılıç gibi tecrübeli transferlere de, ontivero, hajrovic, endogan adili gibi deneme transferlerine de harcayacak para kalmadı maalesef.

    yaşı ilerlemiş ancak kaliteli türk transferlerimiz geçmişte de bolca oldu. üstelik başarılı olanlar da var içlerinde. ilk akla gelenler servet çetin, necati ateş, yasin öztekin olur sanırım. bilal kısa transferi de gerçekleşmiş gibi duruyor. bu saatten sonra bize ancak hayırlı olsun demek düşer. umarım devre arasında gelen necati, karabük otobüsünden son anda inip şampiyon takımın değişmezi olan yasin, shevchenko faciasından sonra ikinci şansını olağanüstü kullanan ve yeteneklerinin üzerinde performans veren servet çetin etkisi yapar ve takımımıza fayda sağlar, kupalar kazandırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın