*

resim
Bilal Kısa
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 208
    (bkz: bilal kısa/#1719305)

    kendisine karşı çıkanlardanım. belirli bir kalitesi olabilir. evet a milli takım görmüştür vs vs. yaptığı asist yada pas sayısını geçiniz. ligin vasatüstü bir takımında banko oynarken yaptı bu istatistikleri.

    şimdi birincisi şuan kadromuzda yanılmıyorsam 41 tane sözleşmeli oyuncu var. bunların bir kısmı sözleşmesi bittiği için gidecektir ama sözleşmesi süren ve gönderemeyeceğimiz bir sürü adam var. çok sığ bir düşünceyle ihtiyacımız olarak ortalama tecrübede ve vasatın üstünde performans verecek bir yedek kaleciye ihtiyacımız var, çok net olarak sağ bek ihtiyacımız var, sağ kanat oynayacak oyuncuya ihtiyacımız var, tek forvet oynamayı bilen bir forvete ihtiyacımız var ve melo' yu yedekleyebilecek agresif bir ortasaha oyuncusuna ihtiyacımız var. bunların dışında kimine göre daha iyi bir defans ve sol bek takviyesi de gerekiyor ama şuan bunları saymıyorum.

    elimizde basit bir denklem var. 41+5-(sözleşmesi bitip gidecek oyuncu+bir şekilde gönderilecek oyuncu)=28 olmalı. işte burada zurnanın zırt dediği yere geliyoruz. bilal defansif bir oyuncu olsa eyvallah ama kadrounun görece olarak daha rahat kısmına alınıyor. insanların bu kadar tepki göstermesinin diğer sebebi budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın