• 4
    senelerden beri kombine sahibi olan bir taraftar olarak bu seneki kombinelerin durumu ile yönetime sözlük vasıtası ile birkaç soru sormak isterim, muhtemelen şikayetçi olduğum durumu destekleyecek arkadaşlarda olacaktır. soruların tamamı mail ortamında da kulübe sorulmuştur, amaç şikayetçi olan diğer taraftarlarımızında duruma tepki göstermesidir. ümit ediyorum ki soruların yanıtları; biz bilmeyiz belediye bilir şeklinde işin içinden çıkmaya çalışmak şeklinde olmaz, orada yönetici sıfatıyla bulunuyorlarsa bu konular hakkında çözüm geliştirmeleri gerekmektedir.
    geliştirmezler ise 2014-2015 sezonundaki kombine sahiplerine ve gelecek sene tribünde takımı destekleyecek taraftarlara ayıp ederler.

    yeni sezona yeni bir yönetim ile başlayacağız, yönetimin türk telekom arenanın ulaşım problemi ile ilgili bir çözüm planı var mı?

    sezon sonunda taraftar giriş çıkışı yasaklanan otopark ile ilgili yeni bir düzenleme söz konusu mu? sonuçta sezonun son üç maçında maça 2 saat kala kapanan bir otoparkımız var.

    eylül ayından beri çalışmayan metro ne zaman çalışır vaziyete gelecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın