resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1597
    adam kültürsüz yetersiz galatasaray lisesi mezunu değil diye yerden yere vuruluyor, ikisini birbirinden ayırmıyorum ama ali dürüst albayrak kadar göz önünde yapsa yaptıklarını tapılacak bir adam olur.

    albayrak'ın galatasaraylılığını ya da kulübe yaptıklarını sorgulamıyorum zaten kimsede sorgulamasın. yapılması gereken ne varsa yaptı bu adam ve her seferinde suçlu oldu yine sevilmeyen adam oldu. albayrak yokken florya'da sevgi yoktu, takımda birlik yoktu. böyle adamlar bunu sağlar. sneijder bile açıklamalarında albayrak gidince ben kimle tavla oynayacağım diyor.

    adam yapılması gereken ne varsa yaptı evet saraya çıkarttı takımı kimilerince yanlış anlaşıldı, saraydaki adamı sevmem. zaten kimsede sevmek ya da sevmemek zorunda da değil. siyasete hiç bulaşmak istemem.

    bu sene metromuz yoktu, o stada gitmenin zorluğunu pc başında anlayamazsınız o yağmurda o çamurda gitmeniz lazım. okulum orada ben her gün gidiyorum neredeyse. o metronun açılması gerekti açılması içinde bazı ziyaretler yapılması gerekti. yapıldı yine açılmadı onu sorgulayacak hiç değilim. ama metronun açılması için baskı yapmayan yazı göndermeyen kişiler o metronun açılması için en azından çaba gösterenlere saygı duymalılar.

    albyarak olmadan yine sevgisiz florya günleri bizi bekliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın