resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8795
    kendisi hakkındaki görüşüm nettir, yine bu şekilde eleştirildiği zamanlarda yazmıştım;

    (bkz: felipe melo/#1160650)

    sahada her şeyini veren, ağır ameliyat geçirip sezonu kapatacağına rekor düzeyde sahalara dönen adamdır melo. sözleşme istiyorsa da, bu takımda ne kadar gereksiz adamlara ne kontratlar yapıldı. melo gibi sonuna kadar hak eden adama sözleşme yapılmayacaksa, öyle yönetimin ben vizyonuna tükürürüm. ayrıca 2011'den beri açık ara favori futbolcumdur galatasaray'daki.

    ayrılırsa da yerini doldurup dolduramayacağımız takımın kaderini belirleyecektir. çünkü oynadığı pozisyon en kritik ve en önemli pozisyonlardan biridir. hagi bıraktıktan sonra senelerce 10 numara veya "yeni hagi" aradık durduk. o zamanlarda arada yine şampiyonluklar aldık ancak adam akıllı orta sahamız olmadan hatta rezalet orta sahalara sahip olduğumuz da 2010-2011 gibi kabuslar yaşadık.

    şampiyonluk kutlamasında yeteri kadar coşmadı diye adam gömülecekse bırakalaım gidelim. sahada katkı önemli. takıma zerre yararı olmayıp şampiyonluk kutlamasında kendini yırtan adamlara da gereksiz sözleşmeler yapalım o zaman, "iyi galatasaraylı" diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın