resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2806
    geldiği gün sneijder ile kavga eder diye başlayan, sonra umut bulut ile gizli ilişkileri olduğu öne sürülen fakat öyle yada böyle takımı şampiyon yaptıktan sonra kendilerine takılan kapağı çıkarmak için mücadeleye devam edip,
    yeni cicili bicili lafları transfer vizyonu olan tiplerce yerden yere vurulmaya başlanmıştır. tarih tekerrürden ibarettir, sene sonu taktığı kapağı aslında tek standardı fransızca bilmesi, iyi şaraptan anlaması, gibi şeyler olan teknik direktör isteyen tiplerimize tekrardan takacağını umuyorum.

    şunu belirteyim geldiği gün söyledim aynısını söylüyorum galatasaray teknik direktörülüğü için taktiksel olarak yetersiz buluyorum ama tercihlerine saygı duyuyorum.

    şimdi gelelim çok bilmişlere, yahu transfer manyaklığınızı gidin bilgisayarda giderin fm cm falan oynayın gerçek dünyada işler öyle yürümüyor, adamın dediklerini ben kulağımla dinledim "direk oynayacak 1-2 oyuncu ve antrenman kalitemizi yükseltecek, kulübeden gelerek katkı sağlayacak 1-2 oyuncu, şampiyonlar ligi için bu kadro bir iki takviye ile yeterli görüyorum çünkü, ben adım adım ilerlemek gerektiğini düşünüyorum"

    bak futboldan anladığı sene sonu takımın yarısını gönder yada 10 tane oyuncu al taraftarı mutlu et sonra kadronda 40 tane oyuncu olsun istiyorsan geçen sene devre arasında bunu yaptık sonuç ne ?
    ortamlarda "sistem yok abi sistem" diyorsun sonra buraya gelip ibrahimovic gelmedi auww diye yas tutuyorsun, adamın dediği şu "bu işi adım adım yapalım"
    dünya üzerinde bir tane takım gösterin bana şampiyon olduğu kadronun yarısını göndermiş ve bir sonra ki sene başarılı olmuş, yok böyle bir dünya.

    selçuk ve burak ile şampiyonlar liginde napacaz diyen adam gördüm şurada, yahu 2 sene üst üste çeyrek finali kimlerle oynadık biz ? xavi ve iniesta ile mi ?
    burak gibi golcülük yetenekleri sınırlı bir adamla yola çıkılmaz ama yanına koyacağın farklı özelliklerde bir forvet ile o bile 15 golden aşağı düşmez.

    ne güzel dünya onu gönder bunu gönder demek oturduğun yer yumuşak olunca tabi sırtında yumurta küfesi de yok onu isterim bunu isterim, kimse sormuyor adama yönetim sana kaç kuruşluk bütçe ayırdı diye.
    bu yönetim 6 ay önce avrupa kupalarına katılamayacak durumdayız, mahvolduk, bittik diyordu şimdi ne oldu arkadaş florya'da petrol mü çıktı ? hepiniz maliyeti 25 milyon euro olan futbolcu ve 6-7 tane direk oynayacak futbolcu hayallerindesiniz.

    hamza hamzaoğlu'nu taktik tarafında çok ilerlemesi gerekiyor burası kesin ama ben yıllardır şunu söylüyorum, kimsenin beğenmediği skibbe dahil senede 3 teknik direktör gönderdiğimiz yıllardan bir teknik direktör seçin 5 sene şu takımın başında bırakın, şuan aldığımız şampiyonluk sayısından en az 2 fazla şampiyonluğumuz vardı.

    işte tam olarak bu nedenle hamza hamzaoğlu ile devam edilmeli ve tercihlerine saygı duyulmalıdır, bu takımın ekonomisi sizin fantazyalarınızı karşılayacak durumda değil, bu sene gruptan çıkmayı hedef koyarsın takıma 1 tane genç oyuncu direk monte eder ama kulübeye aldığın 3 ortalama futbolcuyu yetiştirir bir sonra ki sene direk oynatacak seviyeye getirirsin bir sonra ki sene bu iş otomatiğe bağlar işte ortamlarda sistem sistem diye ağladığın şey böyle oluşur.

    senin hamza hamzaoğlu'na olan kişisel gıcığın senin sorunundur, futbolun ve kulübün gerçeklerini cinsel organına göre seçtiğin doneler ile yorumlayıp burada tatava yapıp ardına sistem diyorsun ya asıl rezillik tam olarak burada, iki tane transfer yapacağım dedi diye "seneye başarılı olamaz, gruptan çıkamaz, selçuk ile devam edelim dedi o zaman gönderelim" diyorsun ya işte o nedenle sistem mistem hikaye oluyor bu ülke sınırları içerisinde.

    hadi şimdi git selçuk yerine iniesta'yı, burak yerine ibrahimovic'i getir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın