resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 941
    2014-2015 sezonunun galatasaray adına en flaş ismi.

    muslera'nın, sneijder'in filan böyle bi katkı verebileceğini bi çoğumuz tahmin edebilirdi. ama yasin için bunu söylemek zor.

    yasin'i ilk kez erciyes'de tanıdım.bizim maçların hepsini izlerim.diğer maçlarında özetlerine bakarım.erciyes'in özetlerinde genelde dikkatimi çeken oyuncu yasin olurdu.
    erciyes'in gol attığı çoğu maçta asist veya gol katkısı yapıyordu.bi trabzon maçında uzaktan attığı çok güzel bi gol vardı o golden sonra yasin iyice takip ettiğim bi oyuncu oldu.
    sonra galatasaray'a transferini duyunca sevindim ama ya yasin de klasik anadolu takımı futbolcusuysa, bize katkı veremezse diye içimde şüphe de vardı.
    ilk devre zaten berbat bi dönem geçirdi.ilk dönemden sonra şüphelenmekte haklı olduğumu, yasin'nin galatasaray'a katkı veremeyeceğini, boşuna yapılan transferlerden birisi olduğunu düşünmüştüm.

    ama hamza hocanın gelmesiyle beraber tüm takım gibi yasin de yükselişe geçti ve galatasaray'a verdikleriyle 20. şampiyonluğumuzda inanılmaz katkı sağladı.

    sezon başında kendisi dahil şampiyonluğa bu kadar katkı sağlayacağını tahmin etmemiştir.işte bu yüzden sezonun en flaş ismi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın