resim
Yasin Öztekin
Takım:Yalova FK 77 SK
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 926
    2014-2015 sezonu ikinci yarısı için en etkili 3-4 isimden biri olmuştur. kendisinin bu takımın topçusu olmadığını söylemiştim daha çok avrupa maçlarını düşünerek fakat görünen köy klavuz istemiyor artık. sol önde hiç kimse şuan yasin'den başka alternatif düşünmüyor ki bunu da oynayarak goller atıp, asistler yaparak sonuna kadar haketti. umarım kendini daha da geliştirir ve takımımıza daha faydalı olur. böyle devam et aslan parçası. sneijder ile yakaladığı uyumla iş yapmaya başlamıştı fakat artık özgüveni daha yüksek bir oyuncu olarak karşımızda. nazar değmesin.
  • 927
    eğer bu formunu sürdürebilirse 2015-2016 sezonunda bize çok büyük katkı sağlayacaktır. tek eksiği savunmaya yardım etme konusundaki sıkıntısı oldğunu düşünüyorum. ayrıca iyi bir yaz kampı ile birlikte çok iyi bir fizik gücüne ve kondisyona sahip olursa çok can yakacaktır. sneijder ile uyumuna da ayrı bir parantez açmak gerekli bence. eğer sneijder kendisine uyum sağlayan oyuncu bulursa yanında hem kendi performansını hemde arkadaşlarının performansını arttırabilen bir oyuncu. yasin de belki de şuana kadar sneijder'in en iyi anlaştığı oyuncuların başında geliyor.

    yürüyedursun
  • 929
    pivot santrafor alınana kadar forvet mevkisinde oynamasında hiç bir sakıncası yoktur. burak yılmaz'dan forvet olarak artısı, top kontrolü, çalım, top sürme, tekniği, dar alanda oynayabilme, ver kaç, asist, wesley sneijder ile uyumu, takımdaşlığı, beşiktaşlı değil galatasaraylı oluşu, formanın değerini bilmesi, trip atmaması, bencil olmamasıdır. iki tane az kafa golü atar, küçük bir ihtimal burak kadar atmaz, büyük bir ihtimal daha çok gol atan ve izlemesi zevk veren galatasaray futbol takımı olur.
  • 934
    2014-2015 sezonunun galatasaray adına en flaş ismi.

    muslera'nın, sneijder'in filan böyle bi katkı verebileceğini bi çoğumuz tahmin edebilirdi. ama yasin için bunu söylemek zor.

    yasin'i ilk kez erciyes'de tanıdım.bizim maçların hepsini izlerim.diğer maçlarında özetlerine bakarım.erciyes'in özetlerinde genelde dikkatimi çeken oyuncu yasin olurdu.
    erciyes'in gol attığı çoğu maçta asist veya gol katkısı yapıyordu.bi trabzon maçında uzaktan attığı çok güzel bi gol vardı o golden sonra yasin iyice takip ettiğim bi oyuncu oldu.
    sonra galatasaray'a transferini duyunca sevindim ama ya yasin de klasik anadolu takımı futbolcusuysa, bize katkı veremezse diye içimde şüphe de vardı.
    ilk devre zaten berbat bi dönem geçirdi.ilk dönemden sonra şüphelenmekte haklı olduğumu, yasin'nin galatasaray'a katkı veremeyeceğini, boşuna yapılan transferlerden birisi olduğunu düşünmüştüm.

    ama hamza hocanın gelmesiyle beraber tüm takım gibi yasin de yükselişe geçti ve galatasaray'a verdikleriyle 20. şampiyonluğumuzda inanılmaz katkı sağladı.

    sezon başında kendisi dahil şampiyonluğa bu kadar katkı sağlayacağını tahmin etmemiştir.işte bu yüzden sezonun en flaş ismi.
  • 942
    emekleri ödenmez. bu entryi kendisini yermek için yazmıyorum ama araba muhabbeti cidden komik. boru değil 1,5 milyon lira demişler. şimdiye kadar hiç kazanmamış olsa bile ki böyle bir durum söz konusu değil. yıllık maaşı 1 milyon euro yani 3 milyon tl olan adamın 1,5 milyon lira ödemesi abarttıldığı gibi arabasızlık seviyesine varmaz.

    not: tekrar yazayım. yaptıklarını ödeyemeyiz. sonra başka taraflara çekmeyin.
  • 944
    şimdi bu adamı bize transfer olmasını sağlayan performansından birkaç kuple paylaşmak istiyorum.

    erciyesspor - elazığspor. 1 süper gol, 1 harika asist.

    http://www.ligtv.com.tr/...elazigspor-mac-ozeti

    erciyesspor - karabükspor. karabük'ün iki golünde de yasin'in payı var. ayrıca maçta çok estetik paslar da veriyor arkadaşlarına.

    http://www.ligtv.com.tr/...arabukspor-mac-ozeti

    erciyesspor 1-3 antalyaspor. kabak gibi bir ofsayt golü ile farkı ikiye indiriyor bizim tuhaf saçlı yasin.

    http://www.ligtv.com.tr/...ntalyaspor-mac-ozeti

    erciyesspor 1-3 galatasaray. bilin bakalım yediğimiz golde kimin imzası var?

    http://www.ligtv.com.tr/...alatasaray-mac-ozeti

    trabzonspor 3-1 erciyesspor. bu maçta da inanılmaz bir gol atarak maçın kahramanlarından onur'u mağlup ediyor yasin. gerçi bu maçın kahramanı bizim bir diğer transfer olcan'mış ya, neyse :(

    http://www.ligtv.com.tr/...rciyesspor-mac-ozeti

    erciyesspor 2-4 beşiktaş. erciyes'in gollerinde yine aslan payı yasin'in. hem gol atıyor, hem de vleminckx'in golünde penaltıyı yaptırıyor.

    http://www.ligtv.com.tr/...4-besiktas-mac-ozeti

    görüldüğü gibi erciyes'i ayakta tutan adamlardan biriymiş yasin. her ne kadar kızsak da, prandelli gayet de doğru bir tercihte bulunmuş. bu adam zaten yetenekliydi, trabzonspor'da da yetenekliydi, gençlerbirliği'nde de, dortmund altyapısındayken de. trabzonspor'da tutunamayan adam bizde mi iş yapacak demekle olmuyor.

    işbu entry kimseyi hedef alarak yazılmamış, sadece ilk geldiğindeki olumsuz fikirlerin kaynağını çürütmek amacıyla gönderilmiştir. zannediyorum ki bizi dördüncü yıldıza taşıyan adamların başında gelen oyuncumuza da bu performansından dolayı pozitif bir tavır çoktan takınılmıştır.
  • 945
    --- alıntı ---
    ‘kafam rahatlayınca...’
    “gençlerbirliği’nden trabzon’a gittim. orada işler istediğim gibi gitmedi. bir de sözleşmemde sıkıntı vardı ve ayrılmak zorundaydım. erciyesspor benim için doğru bir tercihti. çünkü kafam rahat olduğunda yeniden büyük takıma gidebilecek bir performans sergileyeceğimi biliyordum, öyle de oldu.”

    ‘500 bin euro verdim’
    “tabii galatasaray’a gelişim sanıldığı gibi kolay olmadı. kendi cebimden tam 500 bin euro verdim erciyesspor’a. bu çok önemliydi. yoksa transferim gerçekleşemeyecekti. galatasaray’ın futbolcusu olmak için senelik paramın yarısını verdim. dolayısıyla hiçbir şey kolay değildi.”

    ‘herkes onu ister’
    “ibrahimovic gibi bir dünya yıldızıyla her futbolcu oynamak ister. eğer gelirse asistlerimle beslerim onu. hayırlısı olsun, ne diyelim.”

    ‘prandelli inanmadı’
    “ben kendime her zaman inandım. ama inanmayanlar da oldu, güvenmeyenler de. zamanında bana güvenmeyenler şimdi nasıl hata yaptıklarını biliyorlar. sezonun ilk yarısında prandelli oynatmadı beni. demek ki inanmıyordu, güvenmiyordu ki fazla şans vermedi. sadece bana değil, birçok oyuncuya vermedi. ama ben hiçbir zaman küsmedim. kafamı eğmedim, çünkü bir gün her şeyin benim istediğim gibi olacağını biliyordum.”

    ‘televizyonda gördüm’
    “kiralama işine gelirsek, karabükspor’la benden habersiz anlaşmışlar. bana sormadan böyle bir karar almışlar. evde otururken televizyondan öğrendim bunu. sonra hemen hocanın yanında aldım soluğu ve kesinlikle gitmek istemediğimi söyledim, zaten hoca da bana, ‘ben de seni göndermek istemiyorum’ dedi. ben başkasına benzemem. hemen pes edip gitmem. herkese bir gün gerçek yasin’i göstereceğimi biliyordum ve allah’a şükür gösterdim. kimin ne olduğunu bana inanmayanlara, güvenmeyenlere gösterdim. beni göndereceklerdi ama allah büyük işte. yürekten çalışana, inanana hak ettiğini verir böyle.”

    ‘daha araba alamadım’
    “mesela araba... hâlâ arabam yok. zaten evim tesislerimize yakın ama bu senenin böyle olması gerekiyordu. ödemelerim vardı. galatasaray da düzenli para vermiyordu, geç veriyordu. ama ben bu konuyu da hiçbir zaman sorun yapmadım. ağzımı bile açmadım, isyan etmedim. arabamın olmaması çok da önemli değil, bunlar ufak tefek şeyler. sağlık olsun yeter.”

    ‘2015 muhteşem bir yıl oldu’
    “2015 yılında bir çocuğum oldu. galatasaray’a transfer oldum. şampiyonluk yaşadım. milli takım’a seçildim. benim için muhteşem bir yıldı.”

    ‘adımı duymak gurur verdi’
    “türk milli takımı’nın formasını giymeyi bırakın, kadroda adımın olması bile inanılmaz güzel bir duygu (bunu söylerken gözleri doldu). fatih hocama beni tercih ettiği için sonsuz teşekkür ederim. umarım bana inananları, güvenenleri mahçup etmem. galatasaray’ın şampiyonluğu için elimden geleni yaptım. şimdi sıra milli takımda. eğer fırsat bulursam her şeyimi ortaya koymaya hazırım.”

    ‘son kutlama denizde olur’
    “şampiyon olduk. günlerdir kutlamalar yapıyoruz. büyük coşku içindeyiz. her türlü kutlama yaptık. açıkçası sadece denizde yapmak kaldı. onu da bursa’dan dönüşte feribotta yapmak isteriz. son bir maçımız kaldı. onu da kazanıp, sezonu galatasaray’a yakışır biçimde bitirmek en büyük amacımız.”

    ‘şampiyonluk çok hızlıydı’
    “hazır olursan güçlü olursun her konuda. ben iyi zamanda da, kötü zamanda da kendime güvendim ve eşimden, ailemden çok destek aldım, ayrıca menacerimden de. hepsi her zaman yanımda oldular. böylesine hızlı şampiyonluk yaşayacağımı bilmiyordum. bunu yaşamak lazım, anlatılmaz. gurur verici. allah’a şükürler olsun. allah’ın sevdiği kuluyum. hiçbir zaman kötü düşünmedim, kötülük yapmadım. hep inandım, çalıştım ve bugünlere geldim.”

    ‘hocaya saygısızlık yapmam’
    oyundan çıkarken hocanın elini sıkmama modasını da değerlendiren yasin, “saha içinde hiçbir futbolcu oyundan çıkmak istemez. ama ben öyle olamam, kimseye saygısızlık yapamam” diye konuştu
    -erken oyundan alındığın maçlar oldu ama sen hocaya hiç tepki göstermedin. burak ve emre ise yakın zamanda bu yüzden hocayla sorun yaşadı ve tepki çekti. neler söylersin bu konuda?
    “saha içinde oynayan hiçbir futbolcu oyundan çıkmak istemez. ama ben öyle olamam işte. kimseye saygısızlık yapmam damarıma basılmadığı sürece. hocanın kararlarına saygı duymak lazım. oynatır, oynatmaz. saygı duyuyorum hamza hocama. seviyorum da gerçekten. çok dürüst bir hoca. saygılı ve sevgili. insana değer veriyor ve bunu gösteriyor. ve bence bu sene galatasaray’ın adına sezonun olayı hamza hamzaoğlu’nun takımın başına geçmesi oldu. benim için de aynı şekilde. her şey onun gelişiyle değişti. bana güvendi ve ben de güvenini boşa çıkarmamak için elimden geleni yaptım.”

    --- fanatik ---
  • 946
    ağız ishali olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. (açıklamalar doğruysa tabii)

    ya abi tamam iyi oynadı, tamam ben de çok mutlu oldum ama yeter. yasin' in iyi oynadığı lig maçı sayısı en fazla 5' tir. böyle böyle şımartıyoruz sonra da niye böyle oldu bu adamlar diyoruz. galatasaray forması giyiyorsun elbette mücadele edecek, iyi oynayacaksın yoksa ne işin var galatasaray' da?

    arabası yokmuş hala. ne yapalım üzülelim mi? 1 sene sonra bizim hayalini kuramayacağımız arabayı alacak nasıl olsa. daha düne kadar düşmemeye oynarken şimdi şampiyon oyuncu diye anılıyor daha ne istiyor ki? şampiyonluk primiyle bizim rüyamızda göremeyeceğimiz arabayı alır zaten. aynı haltı eray için de yaptılar, sonuç ortada. bir yerde daha açıklamasını duyarsam artık gerçekten kötü düşünmeye başlayacağım hakkında.
  • 948
    hücum anlamında etkili olsa da defansif anlamda sıkıntıları bulunan oyuncumuz. yasin takım savunmasına çok fazla katkı sağlamıyor maalesef. bu yönünü geliştirebilirse hem kendine hem takıma seviye atlatacaktır. ben yasini'in bu sorununda kondisyonunun etkili olduğunu düşünüyorum. hatırlarsanız oynamaya başladığı ilk zamanlarda ara ara etkili olup sonra sönüyordu. eğer ki kondisyonunu daha iyi seviyeye çekerse ki yaz kampına takımla katılacak, çok daha verimli bir oyuncuya dönüşecektir. bunu söylememin sebebi ise şampiyonlar liginde yasin'in savunmaya katkısına ihtiyacımız olacak olmasıdır. yürüyedursun yiğidim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın