• 766
    canım kardeşim
    http://www.imdb.com/title/tt0267351/

    ... valla yazıya başlamadan önce bi durakladım. hayatımda izlediğim en hüzünlü filmlerden. muhteşem bir film. izlediğim en duygusal en masum ve en etkileyici filmlerden. yönetmen ertem eğilmez, başrollerde halit akçatepe, tarık akan ve kahraman kıral var. ayrıca yan rollerde kemal sunal, adile naşıt, metin akpınar da var... şu kadro bile çok şey anlatıyor. en kaliteli, en saf, en güzel filmlerimizden... bu yapımın bizim yapımımız olmasından gurur duyuyorum.

    gariban bir ailenin gariban çocuğu ölümcül hastalığa yakalanır. en büyük isteği bir televizyonunun olmasıdır. o kadar çok ister ki... hayatta istediği tek şey odur. yokluğun da yokluğunu çeken ailede abileri de bu isteği yerine getirmeye çalışır.

    insana bu kadar koyan da çarpıcı gerçeklik filmi olduğu için bunların aslında hayatın içinden gelen, yaşanan, yaşanacak hikayeler olmasıdır be kardeşlerim.

    cahit oben'in film için yaptığı harika bestesiyle sizi baş başa bırakıyorum. sağlıcakla kalın... https://www.youtube.com/watch?v=kJU0VG6S_zM
App Store'dan indirin Google Play'den alın