resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8764
    twitter'da yaptığı hareket hoş olmamış. kaldı ki bu ülkenin medyasının kendisine nasıl bir algı operasyonu yürüttüğünü en iyi kendisi biliyor. bir anda galatasaray ile ilgili tüm bağlantıları hesabından silince doğal olarak medya da durmadı ve "melo ayrılıyor." haberleri yayılmaya başladı. ayrıca şampiyonluk için kutlama veya toplantı her neyse o gün yaptığı açıklamalarda da "ayrılma ihtimalim var." diyerek yine düşmana koz verdi.

    asıl konuya dönersek; diyelim ki şartlarda anlaşılamadı ve melo inter'e gitti. kendisine olan sevgimizi yine en iyi şekilde gösterip en mükemmel veda törenini yapacağız eminim ki. arkasından da 1 tane olumsuz kelime edecek galatasaray taraftarı olacağını sanmıyorum. fakat kendisine şunu sormak isterim: galatasaray'dan ayrılırsan, bunca yılını geçirdiğin kulüple, takım arkadaşlarınla, taraftarla bağını kopartacak mısın ? sen bizim gönlümüzde nasıl yer edindiysen, biz de senin gönlünde aynı şekilde yer edindik inanıyorum. twitter'dan ordan burdan silmen çok önemli değil fakat hakikaten kırıcı oluyor. bizde 1 tam seneyi doldurmayan mancini bile hala bizi hatırlıyor. böyle önemsiz ayrıntılarla uğraşıp bizi üzme gözünü seveyim.

    kariyeri açısından daha iyi olacağına inanıyorsa inter'e gitsin. hiç sorun değil. helal-i hoş olsun orada inşallah iki katı başarılı olsun derim. ama böyle kırgın ayrılmayalım lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın