resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8744
    daha fazla para almak icin boyle seyler yapiyorsa hayal kirikligi, gercekten gitmek istiyorsa bunu anlayisla karsilarim.

    iyi dusunun, butun medya bu adama yuklenirken taraftardan baska kim destek oldu kendisine? yonetimden, eski oyunculardan(kendi takim arkadaslari dahil), simdiki takim arkadaslarindan hangisi cikip melo oyle biri degil pirlanta gibidir dedi? emre beloz'u bile bin defa savunmuslardir bizim kendi camiamizdan adamlar, bir kere melo'yu hakli haksiz dusunmeden savundular mi?

    inter sampiyonlr liginde yok, galatasaray direkt gidiyor. buna ragmen inter'e gitmek istemesi cok normal. adamin kontrat durumu belli, sampiyonlugu beklemeden kendisine bir sey sunulup durumu kotarabilirlerdi. muhtemelen sampiyonlugu beklediler, haliyle hamle hamleyle karsilik veriyor da olabilir. fakat burada konusulmasi gereken huzur. adam galatasaray'da taraftar sayesinde mutlu. kendi takim arkadaslariyla beraber vakit geciremiyor cunku secuk, burak, yekta, olcan bir grup sadece birbirleriyle takiliyorlar. sneijder ayri, melo ayri, telles bile kendine cevre olsun yalniz kalmasin diye muslera'yla takiliyor surekli. yonetim adamin asla arkasinda degil. bu adamin mutlulugu olsa da huzuru olmadigi kesin. insan savasa giderken arkasinda birilerinin oldugunu bilmek ister. bu adam ne zaman kavgaya girse yaninda ya sneijder oldu ya da kimse olmadi. kendisi ise herkesin arkasinda olmaya calisti, arkadasinj ve takimi herkese karsi savundu.
    bence arkasindan kufur etmek icin fazla acele etmeyin. sneijder ve melo'nun sozlesmesi bugune kaldiysa hata orada zaten, futbolcularda degil.
    inter'de bu sene sampiyonlar ligi goremese de, buyuk ihtimal onunuzdeki sene inter cl'ye kalacaktir. kafasi rahat oynar italya'da. huzur bulmak isteyen adama kizamazsin, bunun karsiligi ne para ne sohret cunku.
App Store'dan indirin Google Play'den alın