• 121
    çokça önem arzeden transfer sezonudur. gerek yapılması gereken sözleşme revizyonları , gerek kabarık gönderilecek oyuncu listesi , gerekse takımda bulunan gediklerin kapatılması açısından tez elden harekete geçilmesi gerekiyor. bana göre 5 adet ilk 11 oyuncusu alınıp gelecek vadeden genç oyunculara yönelinmelidir. bu 5 oyuncunun pozisyonları hangileridir peki?

    sağ bek: nasıl bir transfer olmalı konusunda açıklama yapmaktansa emsal vermek daha faydalı olacaktır. gündemimizde de olan (bkz: maxi pereira). lütfen alınsın.

    stoper: benim görüşüm tecrübeli ve hava hakimiyeti olan bir stoperden yana. savunmanın gediklerini kapayacak ,oraya liderlik edecek bir komutan da diyebilriz. düşük maliyet öncelik olmalı bu transferde.

    orta saha: tam anlamıyla bir makina alınması gereken pozisyon. hareketli , çabuk , top çalan, rakibe aman vermeyen bunların yanında pasör özelliği de olan modern bir orta saha alınması durumunda seviye atlayacaktır takımımız. emsal vermek gerekirse hala içimde ukde olan (bkz: alex song)

    kanat(tercihen sol kanat): skorer bir kanat oyuncusu olması önemlidir. ayrıca oyun bilgisi ve tekniğinin de yeterli olması gerekmektedir. bu iki şart sağlanırsa sneijder ve birazdan bahsedeceğim forvet transferimiz ile birlikte öldürücü üçgenler kurup fazlaca skor bulabilir. gönlümden geçen emsal (bkz: lukas podolski)

    forvet: kesinlikle sırtı dönük top alıp , almakla kalmayıp topu doğru kullanabilen bir forvet transferi gereklidir. bu tür bir forvet kanatları oyuna sokacak , onlara alan açacaktır bu bağlamda kanatlarımızdan daha çok skor katkısı bulmamız hiç de şaşırtıcı olmayacaktır. bunun yanında vuruş özelliği de olursa tadından yenmeyecektir. uç bir emsal vermek gerekirse (bkz: karim benzema)
App Store'dan indirin Google Play'den alın