resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3960
    bu adamın hala başkan olarak fenerbahçenin başında kalmasını istemek net bir küçük düşünme örneğidir.

    şikeyle çalınan şampiyonluklar vs. bunları geçiyorum, lafını bile etmiyorum. aziz yıldırım futbol camiasını terorize ederek her türlü müspet gelişmeyi baltalayan ve türk futbolunun bir adım ilerleyememesinde büyük rol oynayan bir adam. bu adamın olduğu bir futbol ortamından bundan daha başarılı bir dünya kulübü çıkmaz. dünyanın her yerinde bir takımı, rakipleri büyük olmaya iter. bizde ise aziz yıldırım her başarısızlık sonrası taraftarını konsolide etmek için diğerlerinin başarısına gölge düşürmeye çalışıyor.

    bu adamla sadece fenerbahçe değil, galatasaray da geri kalır. rakibin ne kadarsa sen de o kadarsın, bu çok basit bir işlem. yarın zatın basın toplantısı varmış, aynı şeyleri yine yapacak. deli zırvası birçok iddia atacak ortaya ve bütün medya yine galatasarayın dördüncü yıldızı taktığını unutup ona odaklanacak. romantik taraftarını kafalayıp yeniden başkanlığa aday olacak. bütün bu süreç sonunda galatasaray doya doya kutlayamayacak şampiyonluğunu.

    aziz yıldırım var diye başarılı olmuyor galatasaray. aziz yıldırım olmasa da başarılı olur. ben artık ortalığı germeyen, medeni biçimde yarışan ve haklıya hakkını teslim eden bir rakip istiyorum. herkesin bunu istemesi gerekirken hala galatasaray taraftarı aziz yıldırım gitmesin istiyor. şaka gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın