• 12367
    2014-2015 sezonu şampiyonu gözbebeğimiz. hepsinin emeğine yüreğine sağlık. kötü başlayan sezonu hamza hocanın gelişiyle harika toparladılar ve kupa finali ile bunu peri masalına çevirme şansı kendi ellerinde.

    dün geceden beri sürekli 2015-2016 futbol sezonunu düşünüyorum ve kendimce bir analiz yaptım.

    öncelikle sinan bolat, eray işcan, yekta kurtuluş, blerim dzemaili, goran pandev, aydın yılmaz, gökhan zan ve sabri sarıoğlu ile yollar ayrılmalı. böylece duygun yarsuvat'ın bahsettiği obez çocuk maaş yüklerinin azalmasıyla biraz zayıflar diye düşünüyorum.

    bu isimler ile yolların ayrılmasından sonra kalan yerliler;

    alperen uysal, hakan balta, semih kaya, koray günter, tarık çamdal, emre çolak, hamit altıntop, selçuk inan, olcan adın, yasin öztekin, burak yılmaz, umut bulut ve sinan gümüş.

    bu yerlilere ek olarak kiradan dönen furkan özçal ve yedek kaleci transferi olarak gökhan değirmenci düşünülebilir. böylece yerli sayımız 15 oldu.

    blerim dzemaili ve goran pandev'in gitmesinden sonra kalan yabancılar kedi, telles, chedjou, melo, sneijder ve bruma. (amrabat geri gelmeyecek varsayıyorum.)

    bu 6 yabancıya bir yabancı sağ bek (maxi pereira olursa varya of diyorum çocuk kesilir.), bir yabancı yılan gibi forvet, bir yabancı kanat oyuncusu, bir de yabancı stoper alınırsa eğer toplamda 10 da yabancımız olmuş oluyor ve sezona gökhan değirmenci ve 4 yabancı transfer yapmış 25 kişilik bir kadroyla başlayabiliriz.

    tüm bu denklemlerden sonra 2015-2016 sezonu kadromuz;

    kaleciler: muslera, gökhan değirmenci, alperen

    defans: yabancı stoper, semih, koray, chedjou, hakan, telles, yabancı sağ bek, tarık çamdal

    orta saha: selçuk, melo, hamit, emre, furkan, yasin, bruma, olcan, sneijder, yabancı kanat

    forvet: yabancı forvet, burak, sinan, umut

    benim içimden geçen kadro yapılanması bu şekilde. tabii ki bu kadroda transferlerin ne kadar yararlı olacağının yanında bruma ve telles'in de performanslarını mutlaka 2 seviye yukarıya çekmeleri gerekiyor. umarım hamza hoca ve yeni yönetim bu hesabı doğru yapar ve şampiyonlar liginde hakettiğimiz yerlerde oluruz.

    tekrardan 20. şampiyonluğumuz hayırlı olsun renktaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın