• 3494
    suya yazı yazmak gibi olduğunu bu yazının burada öylesine kalacağını biliyorum ama kendilerinden nacizane isteğim şampiyonluk kutlamalarını geçmiş yıllardaki gibi 3. sınıf bir şekilde yapmayın.

    ne dediği belli olmayan hopdedik ayhan'a mikrofonu verip böğürmesini dinletmeyin bize n'olur yahu.kendi reklamınızı yapmaya ne kadar hevesli olduğunuz herkesin malumu tek tek isminizi okutup kendinizi alkışlatma fantezisinden vazgeçecek değilsiniz ama yazalım biz yine de sabah içtimasında kalkan askerler gibi tek sıra dizilip yapmayın şovunuzu.

    tüm sezon bu iş için ter döken futbolculara verin mikrofonu meramını anlatsın çocuklar acısıyla,tatlısıyla onlar emek verdi bu işe.barca yıllardır saha ortasında futbolculara verir mikrofunu taraftarın huzurunda konuşur topçular keşke batı'nın böyle şeylerinide örnek alsanız be abicim.bırakın konuşsun topçular bi boka benzesin şampiyonluk kutlamaları yıllardır ne sikime yaradığını bilmediğim şu kutlama şekline bi son verip verin şu mikrofonu topçulara da konuşsun adamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın