resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3957
    beklenildiği gibi galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası basın toplantısı ve transfer haberleriyle gündemi değiştirmeye başlayan fenerbahçe spor kulübü başkanıdır.

    taraftarımız tarafından yapılan yok 17 senede 9 şampiyonluk yok galatasaray efsanelerini anıyor etkinliğine kendisini de çağıralım esprileri hiç komik değil. ne zaman bu futbol camiası hamza hamzaoğlu gibi örnek teşkil eden insanlarla dolmaya başlarsa o zaman ülkede en azından spor alanında çoğu sorun çözülecektir ve hep o bahsedilen hedeflenen marka değerine ulaşılacaktır. aksi takdirde burada yani kendi ligimizde birbirimizle yarışmaya, yıldız kavgası yapmaya devam ederiz.

    ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim kendisi başkanlığı döneminde spor branşları arasında en çok gelir getiren futbol branşında galatasaray'ın ezici bir üstünlüğü olmasına rağmen hala diğer branşlarda fenerbahçe'nin bizden üstün olması ya da daha fazla bütçeyle yönetilmesi mantığımın sınırlarını zorlayan bir hadisedir. sonuçta hem taraftar hem de camia olarak fenerbahçe'den daha büyük olduğumuz halde neden biz hep maddi sıkıntılar çekiyoruz da fenerbahçe'de bu tarz şeyler çok fazla gündeme gelmiyor. yani burada aziz yıldıram'a salladığımız kadar kendi yöneticilerimizi biraz eleştirsek belki diğer branşlarımız da farklı yerlerde olabilirdi. sonuçta aziz yıldırım kendi camiasına sorumlu bir kişi, bizi neden bu kadar ilgilendiriyor onun da cevabını bulamıyorum.

    unutmayalım ki galatasaray bir futbol kulübü değildir, bir spor kulübüdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın