resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8585
    bugun ne yazik ki 1. golden 2. gole kadar cok kotu oynamistir. kendisini severim, hatta boyle bir on libero'ya sahip olmanin gercekten sans oldugunu dusunurum. ama uzgunum, bugun ne yazik ki vasat/kotu oynadi. ilk gol de asist yapti evet, ama yer yer pas hatalari, surekli tehlikeli yerlerde faul yapmasi vs. kalemizde tehlikeli anlar yasamamiza sebebiyet verdi.

    hatta en onemlisi; ikinci yarida bir pozisyonda demba ba iceri giriyor, melo vucudunu kullanarak topun disari cikmasini beklerken demba ba son anda ayagiyla dokunuyor iceri dusen top alti pasta tolgay veya bir besiktas'linin onunde kaliyor ama vurus muslera'nin ustune gidiyor (ki o sertlikte bir vurusu normal bir kaleci ya iceri alir ya da sektirir, iste bu yuzden muslera normal bir kalecinin cok ustunde.)

    neyse haftaya oynanacak rize macinda bizi costuracak, oyunu acacak bir melo gormek dilegiyle. bu arada kendisinin bizim takimimizda oynamasi "ulan gunumuzun edgar davids'ini bulduk arkadas, bundan iyi on libero bulamazdi galatasaray" dedirtiyor, 32 yasina gelse bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın