• 12333
    çok ilginç takımız. her maç 2 yiyip 4 atıyorduk taki 27. hagtaya kadar. bir anda oyun şekli, taktiği ve formasyon çok değişti. gol atmadaki becerimize ve istediğimizde vites arttırıp pozisyona girebileceğimizi düşünerekten gol yememek için bir oluşum oldu. arkada bir muslera'nın oluşundan rahatlığı ile bu yola gidildi ve pozisyon zengini takımımız bu özelliğini bırakıp kıtlaşma uğruna buna yöneldi.

    bir anda oldu arkadaş. 180 derece dönüş. dediğim gibi bunun muslera vs gibi sebepleride var ama şaşılacak iş. hele bizim gibi hiç adam akıllı defans yapamayan bir takım için ayrı bir kupa daha gerektiren olay bana göre.

    24 mayıs 2015 galatasaray beşiktaş maçında ilk yarı çok büyük bir hırs, tempo ve baskı ile golü bulduk. sonra yattık. ilk yarı plan tuttu. duran top haricin pozisyon yok. tabi butarz oyunlarda oyun başları tehlikelidir. ikinci yarı plan tutmadı. iyi tehlike atlattık. ve takımın her bölgesi saçmalamaya başladı. hamza hoca bir emre'yi ısınmaya yolluyor, bir umut'u adamında başı döndü. sonra umut burak değişikliği ile biraz dengeledik ve tolgay'da çıkınca mis gibi oldu. orta sahada alan genişleyince trak hamza hoca hamit'i sağa attı hoppala yine plan tuttu. 4 kişi kontra atak yapıp tehlike yarattık ve defansa döndük.

    arkadaşlar bence para toplayıp biz de bir kupa yaptırıp verelim. vallahi bak. bizim takımın yapacağı iş değil bu. defanstır, müdaheledir, alan kapamadır. yahu en az 3 kere burak'ın şok presle top çalıp topu taşıdığını gördüm. ne oluyor lan. gol yemiyoruz olum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın