resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 125
    beklentiler düşük, kimseyi heyecanlandırmıyor. belki de en büyük avantajı bu olur. ama yine de yanlış yaparsa galatasaray taraftarı kendisini acımasızca eleştirir. ben stat çatısıymış, otelmiş anlamam, düz taraftarım ben. kendisi ve yönetiminden beklentilerim asıl şunlar:

    1- bu sene şampiyonluk gelir de sene sonu "şampiyon kadroyu bozmayacağız, transfere fazla gerek yok" gibi bir açıklama gelmez inşallah. en iyimser taraftar bile şu takımın avrupa'da iş yapamayacağını görüyordur. başkan özbek kendini duygun yarsuvat olarak görmesin, daha çok sorumluluk alsın, gerçeklerle yüzleşsin.

    2- sneijder'le sezon bitimi sözleşme uzatmalı. 1 senedir oyalıyoruz zaten adamı, geç bile kaldık.

    3- basketbolda, can topsakal ergin ataman gerilimi olmasından korkuyorum. ataman'ın yetki alanına kimse karışmamalı. hele bizans oyunlarıyla ataman'ı göndermeye kimse teşebbüs etmemeli. hocaya olabildiğince istediği bütçe ve istediği oyuncular verilmeli. sponsor sorunu direk yönetimi ilgilendirir. galatasaray'ın üvey evladı olan basketbol şubesi yeniden fener'le rekabet edecek düzeye getirilmeli.

    4- cüneyt tanman'ın yönetimde olması tek sevindiğim husus. futbolun anahtarları artık kaptanın elinde olmalı. sportif direktör mü olur bilemem ama lütfen ilgi manyağı yöneticiler futboldan uzak dursun. hamza hoca ve cüneyt tanman artık florya'yı temizlesin. temizleyebilirseler tabi, şu kulüpteki sülükleri temizlemeye kimsenin gücü yetmiyor maalesef. azıcık cesaret ve vizyon...

    şimdilik beklentilerim bunlar. zaten bunları beceren yönetimin yolu açık olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın