resim
Hüseyin Göçek
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 363
    türk futbolunun ebesine kerkinen oynak federasyonun 24 mayıs 2015 galatasaray beşiktaş maçını yönetmesi için görevlendirdiği hakem.

    ya kim atanacaktı ya? ya da şöyle soralım, hangi hakemden memnun olacaktık? açın bi fenerbahçe ya da beşiktaş taraftar yorumlarını okuyun her yerde adamın galatasaraylı olduğundan dem vurulmuş. üstelik malum ortamlarda galatasaray formalı fotograflarını paylaşıyorlar. bir de burada biz bu hakemden puan alamıyoruz diyoruz. ki alamıyoruz da itirazım yok.

    varmaya çalıştığım yer ise;

    olay hakemde değil arkadaşlar, bu futbolun ebesine kerkinen adamlar bizim algımıza da kerkindi. kimi verse memnun olmayacağız, bjk ve fb taraftarları da memnun olmayacak. çünkü kimse ne federasyona inanıyor ne de hakemlere. ben de inanmıyorum. o yüzden onu bunu bırakıp da herşeyden önce kendimize bakmamız lazım. haftasonu oynanacak kritik maçımız öncesi hakemi konuşmak yerine futbolumuzu konuşmalıyız. maçtan sonra bakarız hakeme o zaman konuşuruz. kim bilir belki çok iyi maç yönetecek belki de bizim lehimize ölümcül hatalar yapacak.

    bırakalım şimdilik hakemi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın