resim
Duygun Yarsuvat
Görev:-
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 589
    daha önce şike konusunda aldığı duyumlardan dem vurup fenerbahçe'ye kumpas kurulduğuna destek veren galatasaray başkanı. bunun yanında devamlı bel altı vuran rakiplere, alenen hakkımızı yiyen ttf'ye inatla gül uzatıp, devamlı bel altı vuran basına da aleyhimize malzeme vermiştir.

    bu duygun yarsuvat'ın hayata bakış açısı, başkanlığa bakış açısı olabilir. bu konuda sorun yok. arkasından galatasaray'ın kimseyle sorunu olmamalı anlayışına göre bildiği yoldan gitti denir. katılınır ya da katılınmaz hakkı teslim edilir.

    ta ki "mini cooper yollamadık" dediği ana kadar. frekanslar arası seyahatlere gerek yok, insanın tek beklediği sürekliliktir. yani bir insan sizinle aynı düşünceye sahip olmasa bile kendi savını destekler argümanlarla sizinle medeni bir şekilde tartışabilir. ama bir kere bile kendi savıyla çelişen bir argüman sunarsa tüm güvenilirliğini yitirir.

    büyüklerden, hayatlarında belli mercilere gelmiş insanlardan çok şeyler öğrenebiliriz. ama sonuçta onlar da insanlar. hata yapıyorlar. kaldı ki hayat merdivenlerinin basamaklarını çıkarken gözünüzde büyüttüğünüz o insanlara yaklaştığınızda yer yer ne kadar embesil hareket ve düşünceler imza attıklarını görüp hayret içinde kalabiliyorsunuz. bu kendilerinden öğrenilecek bir şey olmadığı anlamına gelmiyor. ya da saygınızı tamamen kaybetmenize neden olmuyor. ama genel olarak insanlara, isimlerine, makamlarına ve düşüncelerine olan bakış açınızı değiştiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın