• 12295
    24 mayıs 2015 galatasaray beşiktaş maçında kesinlikle sert oynaması gereken ekip.

    http://galatasaray11.com/i/2644.jpg

    şu tarz bi kadro bekliyorum hamza hocadan. hamit'te bir sıkıntı yok oynayacak gibi duruyor, ve selçuk olmayacak gibi. selçuk'un olmamasını kornerlerden tehlike yaratabileceğimiz için seviniyorum açıkçası, hep ön direğe açıyor göbeğe kesemiyor sneijder ona göre daha iyi köşe vuruşlarında. frikiklerde de ikilem yaşanmaz en azından.

    takım ne yaparsa yapsın, hangi taktikle oynarsa oynasın yapması gereken tek birşey var o da maçta sert ve agresif olmaları. ayrıca hakemle fazla konuşmaları ve kendilerini rakipten üstün göstermeleri gerek. misalen veriyorum yasin kendini yere atmaktan vazgeçip kendisi rakibine faul yapmaya başlamalı. telles özellikle gökhan'a karşı sert oynamalı. melo'nun rakibi bu sefer konuşmalarıyla değil, sağlam oyunuyla gözlerini korkutarak etkilemesi gerekiyor. beşiktaş'ın oyuncuları bizim oyuncularımıza göre çok çok daha tecrübesiz oyunculardan oluşuyor ve stadın bu sezon ilk defa fulleneceğini düşündüğümüz zaman* rakibi sindirerek rahatça bu maçı alabiliriz.

    chedjou-semih ikilisi ilk maçta beşiktaşlı oyuncuları çok iyi kitlemişlerdi bu maçta da konsantrasyonlarını kaybetmemeliler. muslera zaten son haftalardaki formunu devam ettirirse onların yapacağı hataları da kendisi kapatacaktır. sneijder'in burak'a yakın oynaması lazım ileride burak'a top şişirildiğinde burak pas verecek adam bulamıyor ve tek başına 2-3 kişi eksiltecek biri olmadığı için bir sonuç alınmıyor.

    beşiktaş maçına sezon başından beri 3 puan yazdık biz, sadece şampiyonluk yarışının getirdiği heyecanla tüm olasılıkları düşünüyoruz ve bu da bizde gereksiz bir stres yaratıyor. akhisar, antep gibi takımları yenemeyen beşiktaş, 50 bin kişinin desteklediği, kazanırsa ligde kalmayı değil şampiyon olmayı ve 4.yıldızı ezeli rakibinin karşısında almayı başaracak olan galatasaray karşısında değil 3 puan, 1 puan bile alamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın