• 452
    bu maça dair ciddi ciddi şike iması yapanlar kıvırtık kıvırtık yorum yapacağına ciddiyetle konunun üstüne gitsinler. nasıl olsa bir bok çıkacağı yok da, lafı kesip ellerini taşın altına koysunlar. en nihayetinde biz fener'e ya da beşiktaş'a canımız öyle istediği için, yani tabir-i caizse sikimizin keyfinden dolayı şikeci demiyoruz. ortada t.c. mahkemelerinin kapı gibi kararı ve yüzlerce tape, video, bok püsür var.

    hele ki şikenin en ufak bir imasını bile yapan kişi galatasaray taraftarı olduğunu iddia ediyorsa ben de onun galatasaraylılığını sorgularım, nasıl olsa fikir özgürlüğü değil mi? o zaman herkes haddini bilecek.

    ferhat kaplan'ın yediği gol normaldir, velev ki normal olmasın, hata yapmış olamaz mı? belki üzücü bir hatıra aklına gelmiş morali bozulmuştur, belki tam o anda gaz kaçıracağı tutmuş konsantrasyonu kaybolmuştur, hatta hepsini geçtim dandik bir kalecidir yemiştir yani, falan da filan... öyle ima etmekle dansöz gibi kıvırtmakla olmaz.

    ortada nesnel hiçbir kanıt yokken benim biricik takımımı şikeci olmakla itham edene ben de gönül rahatlığıyla hoşt derim, kuçu kuçu derim. başlatmayın lan şike imanıza...
App Store'dan indirin Google Play'den alın