resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2995
    takiminin 20 yasindaki futbolcusundan hala ust duzey verim alinabilecegini dusunen taraftarlara, hic bir rezil sarti goz onunde bulundurmadan "kara oglan seviciler" yaftasini yapistirabilen skor taraftari futbol cahillerini bize gostermis oyuncudur.

    kimse kusura bakmasin ama boyle taraftarlik olmaz. olcan sok bekte daglari taslari utandiracak performanslar sergilerken yasina ragmen ondan cok daha iyi performans gosteren telles'i her macta kotu oynadi diye yerin dibine sokan da bu kafadaki adamlar. tabi amk sabir bizim neyimize, genc oyunculari birlikte oynatip, birlikte gelismelerini saglayip, takimin bel kemigini onlardan olusturup, iki uc seneye ligi kasip kavuracak genc bir takim olmamizi izlemek bizim skor taraftarinin neyine?

    elli tane 30 yasinda adam alalim, sonra bekleyelim ki bir jenerasyon sans eseri tutsun da bize bir sampiyonluk kazandirsin... ligi domine etmek icin uzun vadeli plan yapmak, avrupa basarisi icin uzun sure birbiriyle oynayan oturmus dinamik kadrolar olusturmak bizim skor taraftarlarina gore degil. alalim 30 yasinda eboue'yi, bir sene performansini soluksuz izleyelim, sonraki senelerde milyon yurolarini alip yattigi icin burada kufur edelim degil mi...

    yok arkadas yok, sabir, izan, azicik futbol bilgisi bizim taraftara gore degil, ben daha once sayfalarca yazdim, yine yazarim, yazarim da siz anlar misiniz?

    size yas ortalamasi 32 olan, gecen sezon sampiyon olup bu sezon maclarin sonunu getiremeyen, onumuzdeki sezon 34 yasindaki oyunculari gonderip yerine 31 yasindakileri alacak olan fenerbahce futbol takimi tarzinda bir takim mustahak amk...

    not: bruma hakkinda tekrar yazmaya tenezzul etmeyecegim seyleri en begenilen entrylerimde bulabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın