• 135
    allah aşkına bırakın artık şampiyon yazmayı. lan 1 mağlubiyet bizi şampiyonluktan edebilir, önümüzde 3 maç var siz hala banko şampiyonuz. tamam ben de yürekten inanıyorum ama rehavet şu an bizim en büyük düşmanımız.

    herkes yazmış, taraftar olarak gençler ve beşiktaş maçını banko alırız? gençlerbirliği ve mesut bakkal bize ayrı ayrı ters geliyor zaten. üstelik kalede muslera yok, onun yerine herhangi bir maçta clean sheet yapmalarına mucize gözüyle bakılan sinan ya da eray oynayacak. bu gençlerbirliği'nin kimsenin beklemediği bir şekilde fenerbahçe'yi yendiğini de hatırlatayım. herkes stancu'ya odaklanıyor. fernere şov yapan el khabir'i ne çabuk unuttunuz? daha bunun hleb'i, irfan can'ı var. tabi ki normal şartlarda iç sahada yenme ihtimalimizin çok yüksek olduğu bir takım gençlerbirliği. ama bu rehavet denen illet normal şartlar olayını biraz değiştirebilir.

    başka bir önemli nokta kart sınırındaki oyuncularımız. beşiktaş'a son yıllarda bük üstünlük kurduk kabul ediyorum. ama sonuçta bir derbi maç oynayacağız. 2006-2010 yılları arasından fenerbahçe de bize üstünlük kurmuştu maalesef. bu süreçten sonra o lanet sezonda kadıköy'de oynadığımız maçı ne çabuk unuttunuz? o maçta da fenerbahçe taraftarı bizi çantada keklik görüyordu. noldu sonra? hatırlatıyım:

    (bkz: handikap oynayın orospu çocukları)

    yakın tarihimizde böyle örnekler varken derbi maçlarından önce camia olarak bu kadar rehavete kapılmamamız lazım. üstelik işin ucunda tarihimizin en önemli şampiyonluklarından birisi var. kart sınırında olan oyuncularımızdan semih, burak kart görürse nolacak? burak yerine umut, semih yerine de tandem de koray-hakan ikilisiyle oynamak zorunda kalacağız bir derbi maçında.

    lütfen artık kendimize gelelim. önümüzde hayati önem taşıyan üç maç var. şu an için tek hedefimiz şampiyonluk kutlamak değil, gençler maçını kayıp vermeden üç puanla kapatmak olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın