• 5
    yatayım artık ikinci çeyrekteki tempoyu tekrar yakalayamazlar derken üçüncü çeyreğin başında iki takım da neredeyse o tempoyu aşacaktı. kalakaldım ekran karşısında. bloklar havada uçuşuyor, teknik fauller, müthiş asistler, alley-oop vs... adamların arkasında atlı var mübarek. adamları izlemekten yoruldum onlar koşturmaktan yorulmadı.

    lebron ile joakim arası gerildi, karşılıklı teknik faul geldi. joakim taraftarı ateşledi klasik olarak ama bu gazlama lebron'a yaradı. hem sayı olarak hem de mozgov'a müthiş asist yaptı. ardından bir teknik faul de aaron brooks'a çalındı chicago tarafında çeyreğin son dakikalarında. tansiyon bayağı yükseklerde şu an.

    rose potaya iki kez müthiş penetre etti fakat daha sonra bir pozisyon iki kez üst üste müthiş bloklar yiyince duruldu. yine de ara ara penetrelere devam ediyor.

    bu arada maskot "benny" kimse eleman müthiş yahu, daha evvel de komik anlarını izlemiştim şimdi maç içinde görünce elemanı direk gülümsüyorum. demin de yere uzanmış ayaklar havada dansçı kızları istiyor.

    maçı takip edenler arasında: bill cartwright, cappie pondexter*, toni kukoc, scottie pippen gibi isimler bulunuyor.

    üçüncü çeyrek sonucu: bulls 74 - 73 cavs

    iyice uykumu kaçırdınız, dördüncü çeyrek yavaşlayanı öpsünler arkadaş...
App Store'dan indirin Google Play'den alın