• 471
    ikisinin de sevdigim ozellikleri var, zaten hem karakter hem de futbol tarzlari birbirinden farkli oyuncular.

    su daha iyi, bu daha kotu diye yorum yapmicam, lakin -messi barcelonada oynar, ronaldo dunyanin her yerinde- deyip, cristiano nun messi den daha iyi oldugunu anlatmaya calisan arkadaslari anlamak mumkun degil.

    messi barcelona disinda bir tek arjantin milli takim formasini giyiyor. milli takim formasi ile ciktigi her 2 macta 1 golu var ortalama. ayni istatistikte, cristiano portekiz formasi giymesine ragmen geride kalmis.

    anlamak gercekten mumkun degil, ronaldo 3 farkli takimda oynadi eyvallah, hepsinde de basarili oldu eyvallah. senin aklin aliyor mu ki simdi messi dunyada herhangi bir takima gidecek ve basarili olamayacak?. gotuyle gulerler adama.

    bu sene yine gol sayisi 60 a yakin hali hazirda. ben messi nin istatistiklerinin bu sene biraz dusecegini dusunuyordum. hatta yasayabilecegi sikintilar sonucunda ya teknik direktorun sonunu hazirlar, ya da takimdan ayrilira kadar da abartmistim. niye mi? aga bu kadar hucumcu oyuncu olan takima yetmezmis gibi once neymar i aldilar, ustune de mum dikip suarez i getirdiler. e normal olarak messi nin istatistiginin dusmesi lazimdi. zira ne neymar, ne de suarez gol atamadiklari takimin adi ne olursa olsun oynamazlar. ben bunlari dusundum, ama sonucta ne oldu?.. messi yine hali hazirda 60 golu gecmis, neymar ve suarez de birlikte bu sayiya yakin gol atmislar.

    la olm her seyi birak, cristiano koca mac boyunca* tek bir calim attiysa ben kacirdim demektir. heee, standart hareketi olan topun ustunden atlayip durdu mu, onu yapti bak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın