resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 738
    bu neyin dışlaması anlamıyorum ki arkadaş.. kimse "müthiş bir futbolcu, neymar'la kapışır" falan demiyor ki zaten.. diğer iki rakibimiz gibi biz de bir sezon boyunca bok gibi top oynayarak bir şekilde şampiyonluk yarışında en tepede kalarak son beş haftaya girdik, bu adam da bu sırada görevini gayet iyi yaptı.. diğer kanat oyuncuları olcan ve bruma'ya göre çok daha faydalı oldu takıma bu sene.. olay bundan ibaret, bu da mı övülmesin amk?

    2011-2012 sezonunda engin, necati vs. gibi futbolcular şampiyonluk yolunda önemli katkılar verdi, biz de o seneki performanslarını takdir ettik.. kimse de bunlar "şampiyonlar ligi için yeterli, drogba'ya sneijder'e gerek yok, bunlarla devam edelim" falan demedi.. hakan balta geçen hafta 80. dakikada takımı kurtaran golü attı, "helal" dedik, geçtik gittik, umut 2013/2014 sezonunda juventus deplasmanında uzatmalarda beraberliği getiren golü attı, oradan aldığımız puan sayesinde gruptan çıkma şansımızı koruduk, "helal" dedik, devam ettik.. sanki şurada adamın performansını iki üç cümleyle övünce 5 senelik sözleşme imzalatıp her maç ilk 11'e yazmış oluyoruz mk..

    vizyon kasacam diye mal mal kıyıtırık muhabbetlere giriyorsunuz valla.. sakin olun, 5 hafta sabredin, sonra yollarsınız adamı..

    tövbe yarabbim..

    https://www.youtube.com/watch?v=GTzHiID2e1o
App Store'dan indirin Google Play'den alın