resim
Mehmet Cüneyt Tanman
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:68
Uyruk:Türkiye
  • 139
    beklenildiği üzere dursun aydın özbek başkanlık yarışını kazanırsa kendisini futbolun başında göreceğiz. ve ondan sonra olaylar gelişecek.

    neden mi ? 2013 yılında bir söyleşiden;

    --- alıntı ---

    "öyle birini düşününki, türkiye’ye bir futbol takımını maddi ve manevi anlamda çok kötü yönetsin.beşiktaş'ı bataklığa sürükleyip bırakıp kaçıp gitsin, ama daha sonra tff gibi saygın bir yapının başına geçsin.yıldırım demirören beşiktaş’ı çok kötü yönetmesine rağmen tff gibi bir kurumun başına geçiyorsa türk futbolunun halini siz düşünün.

    demirören beşiktaş’a ne yapmış ki türk futboluna ne yapsın ! beşiktaş’ta alt yapıya önem mi vermiş, futbolcu mu çıkarmış, milli takıma oyuncu mu kazandırmış.yurt dışından ne kadar çok yıldız isim varsa onları beşiktaş’a getirmiş ve kulübü bataklığa sokmuştur. bakın, iskoçya’nın en büyük takımlarından biri olan glasgow rangers geçmiş başkanlarının kötü yönetiminden dolayı 3.lige düşürüldü. o başkanların kulüple olan bağlantıları kesildi,bizde ne oldu? beşiktaş’ı batıran kişi tff’de başkan oldu.işte türk futbolunun hali."

    --- alıntı ---

    hazır felipe melo'da yanındayken tff ile savaşımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz gibi görünüyor, hiç değilse futbol takımını politik oyunların maşası yaparak alakasız bir yerlere ziyarete götürmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın