• 62
    sevgili hocam,

    o kadar şanslısın ki... ve bir o kadar da şanssız.

    şansını kendin yakaladın; zor zamanında kollarından tuttun bu takımı, şöyle bir silkeledin ve prandellinin unutturduğu ne varsa hatırlattın.

    şimdi top sende, ipler senin elinde. şikeci kardeşler ne yaparsa yapsınlar, tüpçü babaları kendini yırtsın, galatasarayımızın içerideki ve dışarıdaki, ne kadar düşmanı varsa birleşsin ve üzerine oynasın, ellerinden geleni ardlarına koymasınlar. yandaş medya tek kalemde toplanıp üzerine kussun miğdelerindeki bütün iğrenç, haysiyetsiz ve taraflı yorumlarını.hiç farketmez hocam, hiç farketmez.çünkü top sende hocam. önündeki altı tane maçı kazanırsan, hepsi seve seve 'şampiyon galatasaray' diye inleyecek hocam.ve bunu başarmak, bugüne kadar yol aldığın mesafeden çok daha yakın.

    şanssız olduğun konuya gelirsek hocam; önümüzde, galatasaray için hiçbir sonucun hayırlı olmadığı bir seçim var hocam. eğer biz bu sene şampiyon olamazsak çok büyük ihtimalle, bütün oyun planını üzerine kurduğun sneijder'imizi satacaklar, vasat yabancılara bel bağlamak zorunda kalacaksın, takımı daha çok çalıştırmak istesen yeni çeriler kazan kaldıracak, üstelik bu sefer sırtlarını sıvazlayıp gazlarını alacak abdürrahim abileri de olmayak yanlarında.floryada yalnız kalacaksın çakallarla.basın yalan yazacak, şikeciler azacak, üzerine milyonlarca oyunlar dönecek ve en kötüsü en ufak başarısızlığında çok acı ama sana ilk biz taraftarlar sırtımızı döneceğiz. malesef hocam, biz hiçbir dış etkeni mazeret olarak kabul etmeyiz, biz başarı göremeyince haklı haksız dinlemeyiz, oyuna aldığını da çıkardığını da yuhlarız. hiç takmayız 'bu adam bu takıma ne yaptırmaya çalışıyor ve neden olmuyor' diye.biz sadece yaptıramadıklarınla ilgilenip 'çapsız' diye alay edip vizyonsuzlukla itham ederiz.

    bu sebeptendir ki hocam; şimdi şans elindeyken, taraftar çoğunluğu seninleyken, sneijder'ler yanındayken
    bu atın mahmuzlarını öyle bir tut ki, şu son düzlükte bu atı öyle bir şahlandır ki, cümle alem köpek gibi eğilsin önünde ve inlesin tüm kainat şampiyon galatasaray diye.

    allah yardımcın olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın