• 12142
    son 3 sezondur bu kulübün yaptığı transferlerin % 90'ı çöpe gidiyor. 11-12 sezonundan sonra "artık durdurulamaz" denilen galatasaray kendi kendini bitirdi ve transferde terim'in ikinci sezonundan beri baltayı hep taşa vurdu. bu gidişatın bir yerden dönmesi lazım.

    ulfaluji, elmander, eboue artık yok. hatta drogba'yı da buraya ilave edin. bi tanesinin yerini dolduramadık.
    selçuk, melo, burak, sneijder, chedjou, hamit 30'unu geçmiş oyuncular. eğer önlemimizi almazsak, şike sezonundaki fantastik kadromuza döneriz. hani şu zapatalı, bam ortasahalı, mehmet batdallı olan...
    kurtuluş reçetemiz belli, yabancı sınırı artık gevşemiş durumda.
    1- önce faydasızlardan kurtulacaksın ki bu şu anki kadronun % 50'si oluyor. bu kulübün kamburları, kan emici sülükleri bunlar. bunlardan kurtulmak adına hamza hoca'dan ümitli değilim ama belki gelecek yönetimden bir şeyler çıkar.
    2- telles, çolak ve bruma bu kulübün geleceği. mutlak surette artık 11'e monte edilmeliler. kadromuz yaşlı, buna mecburuz. yanına günter ve gümüş'ü de rotasyona ilave edersek ne ala.
    3- biz genç oyuncu eğitemiyoruz. pandev gibi fiziken bitmiş oyuncular da istemiyoruz. yapılan transferlerde yaş aralığı 24-30 olmalı. genç oyunculara büyük paralar verip transfer etmek bizim için saçmalık. telles, bruma gibi riskler artık almamalıyız.
    4- anadolu'dan yerli oyuncu transfer etmek artık gereksiz. ille de edeceksen 2 milyon euro'dan fazla verirsen aptalsındır. ya anadolu kulüpleri o rakamları abartmaktan vazgeçecek ya da biz yerli oyuncu açığımızı almanya'dan, hollanda'dan kapatacağız. başka yolu yok.

    şunları hamza hoca ve yönetim başarmak zorunda. artık lale devri bitti. seneye büyük ihtimal yine şampiyonlar ligi'ndeyiz. bir kez daha averaj takımı olan galatasaray'ı gururuma yediremem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın