• 42
    çok sevdiğim içten hocam,

    anlıyorum. yapılan her güzel işte takımdaki her oyuncunun tuzu olsun istiyorsun ama artık bu taraftar galatasaraya kene gibi yapışmış, yattığı yerden para kazanan futbolculardan bıktı.

    ne güzel skoru yakalamışsın. e rakibin morali zaten yerlerde ilk golden beri. o saatten sonra neden yekta neden aydın? neden zaten hafta içi sürekli oynayan umut 90 dakika sahada. ya wesley, selçuk?

    canım hocam, güzel hocam. elbette sen benden 10 kere daha deneyimlisin ona zerre lafım yok ama bu kadar iyimser olma be güzel hocam. sen hakedene hakkını dağıtma, hak eden hakkını gelip senden alsın hocam. ama sırf çok koşuyor diye de umuta sabriye minnet duyma. biz de seviyoruz onları, faydalarını da görüyoruz ancak onlar koşuyorsa bu takımda onlara ekmek veriyor hele ki sabriye kaç yıldır.

    o yüzden hocam, galatasaraydan helal paralar kazanacak yeni çocuklara da şans ver. sinan'ı görmek istiyoruz 1 devre de olsa, sol bekte a2 den bir çocuk görmek istiyoruz ehemmüyeti çok olmayan maçlarda, iyi oynar kötü oynar. her türlü takıma gönderirsin "afferin senden olacak. çalışmaya devam" dersin.

    yine de biliyoruz,inanıyoruz ki sen şampiyon olacaksın hocam .

    şikecisine, şikeciyi destekleyenine, önünde köstek niyetine duranlara, içimizdeki irlandalılara karşı sen yine ayakta kalacaksın ve bu takımın tarihine adını altın harflerle yazdıracaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın