• 12122
    şampiyonluk şansı yeniden bizim elimizde. kalan maçlardaki rakiplerimizin iddiası yok. yani ne küme düşme mücadelesi veriyorlar ne de avrupa kupası iddiaları var. bir tek beşiktaş ile şampiyonluk maçı yapacağız. rakiplerin iddiaları olmasa bile takım olarak iyiler. eli ayağı düzgün takımlar.

    bizim bir avantajımız var bir de dezavantajımız. avantajımız çok tecrübeli bir takımız. bu yolları geçmiş ve başarılı olmuş futbolcularımız var. şampiyonluk anlamında takımdaki en tecrübesiz olan futbolcumuz yasin. o da ligin ikinci yarısının en iyisi. dezavantajımız ise hamza hoca. bu yollardan geçmemiş ve tam oturmamış bir teknik adam. artık teknik taktik konularından çok stres ve psikolojik baskı dönemlerine girdik. bu konularda çok dirayetli davranması ve sağlam durması lazım.

    kalan maçlarımız aksihar (d), konya, mersin (d), gençlerbirliği, beşiktaş, rize (d)

    açıkçası 6'da 6 yapmak zorunda değiliz. 4'de 4 yaparsak işi bitirmiş bile olabiliriz. beşiktaş maçıyla da şampiyonluğu garantileyebiliriz. aksihar (d), konya, mersin (d), gençlerbirliği şu maçlardan 12 puan çıkarmak gerçekten zor değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın