resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1495
    https://vine.co/v/eaPrK5nvlqm

    su videodaki hareketi art niyetli veya bilincli yaptigi icin degil, kafasi boylesine seylere bile calismadigi icin elestirilip yerden yere vuruluyor. bir kisi art niyetliyse zaten kotu der gecersin, sisteminden atmaya calisirsin. galatasaray gibi bir kulupte bu kadar onemli bir pozisyondaki kisinin hadi zerafeti gectim, basit insani cikarimlardan uzak olmasi ve surekli ya pot kirip ya zevzeklik yapmasini kabul etmiyorsa bazi insanlar, o insanlari degil albayrak'i elestirmek gerekir.

    videoda kimsenin bahsetmedigi bir sey var, sneijder'in yuz ifadesi. cocugu gorunce gulumseyip cocukla iletisime gecmek istiyor. albayrak kendisine tabanca ve oldu gibi garip el hareketleri yapinca herifin yuzu dusup tepkisizlesiyor. geriye yapabilecegi bir sey kalmayinca da cocugun basini oksayip kaciyor bulundugu yerden. cunku sneijder insani cikarimlari olan biri belli ki, durumun tuhafliginda cocugun suratina albayrak'in gibi sacma bir gulumseme koyamaz.

    genel bir tavir gelisti turkiye'de, yakin tanidigi birinin cenazesine bile gitse biri etrafindakiler aglarken onlarla beraber agliyor. bir kac dakika sonra insanlardan biraz uzaklasinca malzeme bulduysa espiri yapip gulmeye basliyor. olumu bile anlamsizlastirdik ulkede. uzulmekten bahsetmiyorum, birisi icin uzulmenize gerek yoktur, hatta cenaze sahibini bile tanimaniz gerekmez. hicbir sey hissetmiyor da olabilirsiniz. ancak yok olmanin kendisini anlamaniz gerekir. albayrak da boyle bir adam, "essence"i hice sayip, materyal degerler uzerinden kimlik yaratiyor. sen kimsinin cevabi albayrak icin sirket sahibi, galatasaray yoneticisi, kasadaki 100 milyonu. kendi yok olmuslugunu ayri tutarak soyluyorum, baskasinin yok oluslarini anlayabilecek biri degil. butun sknti da burada zaten. kendisinden 1 milyon tl almis olsaniz, babasi olmus o cocuktan daha cok uzulur.

    albayrak'taki empati eksikligi degil ya da anlik gaflete dusmus degil. o'ndaki "varolus" eksikligi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın