resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1494
    şimdi tam olarak olay nedir bilemiyorum ama anladığım kadarı ile geçtiğimiz günlerde adliyede şehit edilen savcımızın oğlu ile sneijder'i tanıştırırken yaptığı hareket yüzünden yerden yere vuruluyor kendisi. https://vine.co/v/eaPrK5nvlqm

    eyvallah yaptığı hareket hoş görünmüyor ama muhtemelen karmaşanın ortasında spontane gelişen bir olay ve o da kendince durumu sneijder'e anlatma gayretinde. yanında tercüman olsa tamam diyeceğim ama adam o kısacık anda bi'şekilde anlatmaya çalışmış. hata yapmış olabilir ama çocuğun orada olmasında, sneijder olsun diğer futbolcular olsun her çocuğun hayali olan organizasyonun gerçekleşmesinde abdürrahim albayrak'ın katkısını nasıl göz ardı edeceğiz.

    abdürrahim albayrak'tan bahsediyoruz. başkası olsa diyeceğim ki tamam. şu veya bu sebeple kendisinden en çok nefret edenler, abdürrahim albayrak'ın bu hareketi bilinçli veya art niyetli bir şekilde yaptığına gerçekten inanıyor mu acaba. elinizi vicdanınıza götürün sonra düşünün.

    o esnada abdürrahim albayrak bi'şekilde çocuğu snijder ile tanıştırmadan, sneijder diğer çocuklardan biri zannedip selam verip gitse daha mı iyi olurdu. anlık bir olay. videoda bir şeyler söylemeye çalıştığı da görülmekte ve el hareketleri ile de anlatmak istemiş.

    bir de ingilizce bilmiyor diye eleştiriliyor ki çok acayip. bu ülkenin eğitim seviyesinden haberiniz mi yok, yoksa başka bi'ülkede mi yaşıyorsunuz. daha senin cumhurbaşkanın bile ingilizce bilmiyor. nasıl olacak peki.

    asıl çirkinlik galatasaray adıyla haber yapıp, bahse konulu haberin başlığını "çirkin hareket" diye atmaktır. ortada ciddi anlamda bir çirkinlik yoksa, sen haberi verirsin çirkinliğine, güzelliğine izleyici karar verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın