• 3908
    öncelikli problemi liseli ya da sporcu olmayanların üye olup hakkında genel kurulda oy kullanabilmesi için 10.000 tl yazıyla onbin ödemek zorunda olması.
    bir başka problemi çevresindeki çıkarcı gruplar. futbolcu transferinden pay alan yönetici, o oyuncuyu pohpohlayan ve komisyon alan gazeteci, karaborsacı, siyasi olarak değil ama doğası itibariyle faşist sözüm ona taraftar grupları.
    bir başka problemi de 3 kuruşluk adamlara 5 kuruşluk değer verip 2 kuruşa satılan sözüm ona destek olan olan ama zarar vermekten başka bir işe yaramayan kanaat önderleri.

    yapılması gerekenler

    a) galatasaray taraftarıyla büyüktür. 3-5 dede ile değil. o genel kurula maddi manevi her türlü baskı yapılacak o 10000 lira düşecek. genel kurullar arena'da düzenlenecek.
    b) başkanı galatasaray taraftarı seçecek. başkan taraftara projelerini anlatacak. divan'ı icabında taraftara şikayet edecek!
    c) gelecek başkan muhakkak tff'yi değiştirecek kudrette olacak. gelecek başkana da takımı ligden çekmesi konusu dahil her türlü destek verilecek.
    d) gelecek başkan muhakkak pres ve hücum futbolunu benimsemiş bir ekol transfer edecek. hoca değil ekol transfer edecek. alt yapıdan itibaren bir oyun felsefesi olacak kulubün. buna ister direktör deyin ister teknik direktör. buna da en uygun mentalite alman mentalitesi.
    e) 3 seneden fazla süredir galatasaray'da oynamış tecrübeli oyunculara teşekkür edilip gönderilecek. yeri herhangi bir sebeple doldurulamaz oyuncunun mevkisindeki a2 oyuncusu uygun oyuncu uygun fiyata bulunana kadar oynayacak.

    özetle dedeye, yeniçeriye, karaborsacıya dayalı düzen bitecek. yoksa biz çok şampiyon oluruz ama asla ilk 5 kulupten biri olamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın