• 286
    maalesef ki çok sevmeme rağmen hamza hoca yüzünden puan verdiğimiz bir kritik maç daha. hocanın büyük maçlarda kadro fantezilerinden vazgeçmesi ve artık tam bir otorite kurması lazım takım üzerinde. umut'un kanat oynayamayacağını, maçta iyi olanların değil de hiçbir varlık gösteremeyenlerin kenara alınacağını öğrenmeli artık. goran pandev'i en önemsiz maçlarda oynatmayıp tutup bu maçta oyuna alması bana fena halde prandelli'yi hatırlattı. tam bir şirazesi kaymış hoca sendromuydu bu. allah yine de yardımcısı olsun, destek vermekten başka çaremiz yok ki zaten olması gereken de bu.

    oyunu iyi okumalı, çözmeli artık hamza hoca. ha babam de babam yürü koçum hadi koçum oğlum kırılmasın kızım üzülmesin de bir yere kadar. herşeyden önce iyi hazırlamalıydı takımı mental olarak, yazık oldu. bugün 20 nisan 2015 itibariyle bütün umudumuz şenol güneş, yoksa fenerbahçe o liderliği kolay kolay ne beşiktaş'a ne de bize vermez. yine de gazamız mübarek olsun, herşey henüz hala bitmiş değil. öyle ya da böyle kaybettiğimiz halde hala avantajlıyız, bunun için de yine bunun müsebbibi olan hamza hocaya teşekkürleri bir borç bilirim.

    bir de bu kadro muslera, sneijder ve melo dışında seneye baştan aşağı değişmeli. şu anki düzenle şampiyonlar ligi'ne katılmaya kalkarsak gene seneye allah korusun bu seneden daha facia bir sene olur. bunu umarım o çok vizyoner yönetimlerimiz görüyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın