resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 4209
    19 nisan 2015 trabzonspor galatasaray maçı sonunda çıkan olaylarda sanki tekme yumruk trabzonlularla birbirine girmiş gibi kırmızı kart verilmesi lazımdı diyenler oluyor. basının ne olduğunu biliyoruz da bunu söyleyen galatasaraylılar bile var.

    olay şöyle gelişiyor: muslera kalesinde orta sahaya kadar gelip yerdeki mehmet ekici'yi kolundan tutarak kalk diyor. mehmet ekici aynı selçuk inan'a yaptığı gibi sertçe kolunu çekiyor. sonra zaten başta deniz yılmaz olmak üzere 5-6 trabzonlu futbolcu muslera'ya yükleniyor. bu arada galatasaraylılarla beraber yumak olan oyuncular bizim kale tarafına doğru toplu halde debeleniyorlar. bu arada trabzon kulübesinden sahaya giren özer hurmacı bu grubun muslera'nın olduğu bölümüne doğru uçuyor ve 3-4-5 kişi yere yığılıyor. tüm bu olaylar esnasında muslera'nın ne yumruğu ne de tekmesi var; forma çekmesini bile göremezsiniz yayınlanan tüm fotoğraf karelerine baksanız bile. kendisi ise trabzonlu futbolcular tarafından itilip çekilmiştir.

    tüm bu olaylar sonunda muslera ceza sahasını terk ettiği ve olaylara karıştığı için sarı kart yiyor. yani cezasını buluyor. kırmızı bunun neresine isteniyor anlamıyorum. volkan demirel'le kıyaslayanlar çıktı. ne oldukları belli olan. bi de burak'ın gol sevincindeki kolunu emre belözoğlu'nun kol geçirme hareketiyle bir tutanlar var ki allah ıslah etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın