• 284
    https://twitter.com/...s/590101040915165184

    maç sonunda çıkan kargaşa.

    1- mehmet ekici, chedjou'yla bişiler konuşurken kendini yere bırakıyor. belden aşağısını görmediğimiz için objektif olmak adına bu şekilde tasvir ediyorum.

    2- aynı anda olay yerinde bulunan erkan zengin chedjou'yu koluyla sertçe itiyor. bu hareket sonrası olay mahalinden 2-3 metre uzaklaşan chedjou kollarını iki yana açarak hakeme bakıyor. diyor ki ne oldu bilmiyorum ama bak bişi yapmıyorum diyor. bu anda erkan zengin chedjou'nun göğsüne göğüs atarak tekrar provokasyon yapıyor.

    3- yine aynı anlarda yerdeki mehmet ekici'ye selçuk inan elini uzatıyor kaldırmak için. mehmet ekici yere vurarak karşılık veriyor. selçuk saf saf arkasına dönerken muslera uçarak geliyor kalesinden. mehmet ekici'yi kaldırmak için hamle yaparken arada kalan selçuk inan, deniz yılmaz tarafından arkadan itiliyor; 3-4 adım sendeliyor.

    4- sonra ortalık karışıyor. trabzon kulübesinden özer hurmacı depar atıyor ve muslera'ya saldıran trabzonlularla araya giren galatasaraylıların üzerine uçuyor ve birkaç kişiyle beraber yere düşüyor. özer olayları yatıştırmak için sahaya girdi diyen ersun yanal'a buradan selamlarımı yolluyorum.

    5- trabzonspor almış fenerli topçuları, şikeci teknik direktörü de geçirmiş başlarına sonra dengesiz taraftarı ve onlara uyan topçularıyla galip olduğu maçta bunları yaşatıyor.

    6- şimdi çıkmışlar trabzon yatacaklara ders verdik diyorlar. tüm maçları böyle oynarsak her maçı alırız diyorlar. taraftarınızın dediğine göre haftalardır göstermediğiniz performansı gösterdiniz. doğrudur. aynısını hükmen yenilmek yerine fener'e karşı da göstermeyi akıl edersiniz inşallah. fenerli sinsilere cevap verdiğinizi sanıyorsunuz. onlarsa kıs kıs gülüyor. bize kıyak çekin demiyoruz tabii ki, ispatımız sahada başarınız için ter döken kiralık futbolcumuz salih dursun ve maç sonu yaptığı açıklaması: "maçtan önce hata yaparsam diye çok korkuyordum. trabzon'dan para kazanıyorum şu an. galatasaray şampiyon olur inşallah."

    not: bütün bu skimsonik olaylar arasında takım kaptanının oradan oraya itilmesini yadırgıyorum. sportmenliğin de nezaketin de sınırları var. aynı kaptanın sorumlulukları gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın