• 62
    tam kadro çıkacağımız maçtır. "trabzon'a tam kadro gelen galatasaray" dosta güven, düşmana korku veren bir kalıp.

    kalan 8 maçımızdan kağıt üzerinde en zor görüneni. ilk maçı ağır bir şekilde kaybetmiş olsak da o maça çıkan prandelli'nin galatasaray'ı idi. yani başka bir deyişle sahaya çıkan galatasaray değildi. çok daha farklı bir maç olacağı kesin.

    bizim taktiğimiz az çok belli. sneijder-yasin'le sol kanat varyasyonu, defansı çıkarmayan ve sürekli önde basan forvet, selçuk'un ceza sahası koşuları, ekstradan sneijder'in uzak mesafe şutları ve biraz da duran toplarda chedjou'dan kafa vuruşları. 3 aşağı 5 yukarı bunları yapıyoruz. trabzonspor'u belirli aralıklarla izledim fakat hala ne oynadıklarını anlayabilmiş değilim. kanat organizasyonu ağırlıklı desen değil, güçlü bir orta sahayla rakip alana baskı desen o da fazla yok. bir medjani'yi ceza sahasına sokma çabası ve de yukarıda da belirtildiği gibi duran top organizasyonları var. ekici'nin frikikleri var bir de tabi ama onun için endişeli değilim. çünkü kalede normal bir kaleci yok. muslera var.

    favoriyiz ve moralliyiz. zor maç fakat kazanmak için sebebimiz çok. daha iyiyiz ve daha büyük bir hedef peşindeyiz. şampiyonluk için saldır galatasaray !
App Store'dan indirin Google Play'den alın