resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1458
    abdurrahim albayrak bir cok farkli yonetimde galatasaray'da calisti. pek cok kez basarili da oldu. futbolcular onu cok sevdi, liseliler ise dandun tavrindan cok rahatsiz oldu. yarsuvat yonetiminde de iktidar yanlisi hareketleriyle tepki topladi.

    olaya soyle bakmak lazim: albayrak bu kadar camiaya ters ise, bu kadar yetersizse, nasil oluyor da hep yonetimlere aliniyor? neden oyuncular albayrak'a tapiyorlar?
    "konusmayi bilmeyen" adam nasil oluyor da 10 yasindan beri sakir sakir fransizca konusan, cogu ingilizce de bilen bir genel kurulun paylasamadigi adam oluyor?

    ***

    galatasaray'in futbolculari 20'li yaslarinda bekar halleriyle milyonlarca lira kazaniyor. cogu ilkokuldan sonra lise'yi uzaktan okuyarak ittire kaktira tamamlamis, maddi durumu yetersiz ailelerden geliyorlar. a takim, 2-3 iyi mac ve aninda korkunc bir para geciyor ellerine. hem de turkiye gibi bir yerde! etraflari kan emicilerle doluyor, dolmasa da gidip ferrarilere lamborghinilere biniyorlar, kendileri gibi gorgusuz kizlarla evlenip sacmasapan bir hayat suruyorlar. ama hayatla ilgili hic bir fikirleri yok. sabri 5 sene sonra futbolu biraktiginda hala bugun bindigi arabaya binebilecek mi? bruma 19 yasinda, oksuz, ailesi yok, yabanci bir ulkeye geliyor, yillik 1-2 milyon euro kazaniyor. o parayla ne yapacagi hakkinda bir fikri olduguna inaniyor musunuz?

    bu cocuklarin dilinden anlayan, arkasini kollayan birine ihtiyac oldu, oluyor, olacak. bakiniz: abdurrahim albayrak.

    ***

    galatasaray gibi kulupler oyunculara destek vermek zorunda. ev, araba mi aliyorlar? dogru krediyi alip, dogru evi/arabayi secmek zorundalar.
    bankalarla iliskilerini yonetebilmeleri, yatirim yapabilmeleri, medya onunde imajlari, sigortalari emeklilikleri, bunlarin hepsinde kendilerine yol gosterecek insanlara muhtaclar.
    tam bu yuzden albayrak'a oyuncular tapiyor. cunku albayrak ilgileniyor. oyuncunun borcu varsa cikip kapatiyor mesela, ya da ailevi sorunu varsa yardimina kosuyor, el uzatiyor.
    kimileri bunun profesyonel olmadigini soyluyor- dogrudur. ama bu ortada bir ihtiyac oldugunu ve albayrak'in buna hitap eden tek isim oldugunu unutmamak gerekli.

    galatasaray eger oyunculari gelistiren, onlardan maksimumu alan bir kulup olmak istiyorsa oyunculara sadece topun sibobuna vurmayi degil, hayati yasamayi da ogretmeli.

    o zamana kadar albayrak'a bok atan sozumona kulturlu liseli genel kurul uyeleri ancak bosa konusur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın