resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 18
    bugün yine bu başlığa hem mobil olma hem de biraz mizahi bir şey olsun diye bir entry girdim. ancak ciddi şekilde düşüncelerimi kısaca özetlemek isterim.

    kesinlikle başkan olmamasını istediğim başkan adayı.

    sebeplerine gelirsek daha liste çalışmalarına başlamamış bir isim.

    gs tv açıklamalarında herhangi bir proje göremedim. (otel projesi ona ait değil) oraya bişey yapmak zaten kulübün 2 yıldır planları arasındaydı.

    herhangi bir vizyon ortaya koyamadı.

    tff ve fenerbahçe ile kavga olmayacak diyerek seviyesini belli etmiştir. kısaca duygun yarsuvat'ın izinde devam edecektir. fenerbahçe'nin altında olduğunu kabullenerek.

    melo sözleriyle fenerbahçe karşısında boynunun büküklük açısını göstermiştir.

    spor branşları adına tek vaadi hamza ile devam etmek dedi. pardon da bunu söylemek marifet veya bir proje değil.

    sponsorlardan haber var mı? görünüşe göre yok.

    bakın çok net söylüyorum. bu adam kadar başkanlık ben de yaparım. kendisi şu an kulübün idari ve mali işlerine bakıyor. bu pozisyonu bilmeyen arkadaşlara kısaca açıklayayım. bu müdürler nakit akışlarını ayarlayıp muhasebe kayıtlarını kontrol ederler. bir idari bir aksama var mı yok mu ona bakarlar.

    pardon da ben de 6 aylık denetçiyim. excel bilgim muhtemelen onun kadar vardır. excel'den bi liste çıkartır o nakit akış tablosunu 2 günde hazırlarım. iki ay nakit akış tablosu hazırladı diye galatasaray başkanı olmaya kalkıyor.

    en net tabir ile kendisi yönetici değil idarecidir. eğer başkan olursa mevcut düzen devam edecektir. bir sponsor veya bir atılım yapabileceğini sanmıyorum. mevcut düzende malum savun savun g.tü tut kafasıdır. açız küçülelim e sponsor yok nabalım. aman ona bulaşmayalım bununla sürtüşmeyelim aman alttan alalım. aman susalım gibi vizyon misyon ilerleme içermeyen tamamen günü kurtarmaya yönelik bir kafadır. günü kurtaralım kafasıyla da 3 yıl kulüp yönetilmez.

    burada atılım derken transfer değil projeve mali açıdan büyümeden bahsettim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın