• 114
    --- alıntı ---
    bu olayla ilgili birçok soru işaretleri oluştu kafamda.onlardan kısaca bahsedeyim.
    1-olaydan hemen sonra şöför öldü haberleri yapıldı.ismail kartal şöför komada diye sözler etti.sonra gördük ki şöförü kolundan tutup dışarı çıkarmışlar.burundan hafif bir yaralanma olarak duyuruldu.niçin şöförle ilgili hemen! bu açıklamalar yapıldı???
    2-gene şöförle ilgili enteresan açıklamalar.doktordan:kafadan yada burundan metal benzeri şeyler çıktı.bu silahlı yaralanma olabilir ama emin değiliz.
    burda da bir muallakta bırakma durumu var.neden?
    3-gene olaydan hemen sonra ismail kartalın açıklaması:yüksek bir ses gibi geldi.silah sesi mi bilemiyorum.
    silah sesi olup olmadığını ayırt etmek çok mu zor.gene muallakta bırakılan bir açıklama.
    4-gene olaydan hemen sonra m.uslu nun hedef alan açıklamaları.buda bana enteresan geldi.başından bir olay geçiyor ve sıcağı sıcağına belli yerlere göndermeler yapıyor.
    5-bilmem kaç kilometre hızla giden bir araca gece pompalı ile direk şöföre isabet ettiriliyor.buda enteresan.
    6- otobüsün camının taşla kırıldığı söyleniyor.yani hem pompalı ile hemde taşla saldırılmış.90 km ile giden araca.(mesela taş olayı fazla dillendirilmedi???)
    7-otobüsün hem ön camı hem yan camı hasarlı.90 km hızla giden bir aracın şöförüne hem önden ve hemde yandan tam isabet sağlanmış?karanlıkta .buda enteresan.
    8-diyorlarki 40 kişiyi viyadükten uçurmak için şöför hedef alındı.40 kişiyi viyadükten uçurmak isteyen kafa herşeyi hedef alır.sadece şöförü değil.90 km hızla gece giden araca pompalı ile saldırıyorlar ve sadece şöför burnundan yaralanıyor.şöförün hemen arkasındaki koltuklarda hiçbirşey yok.
    9-profesyonel biri yapmış diyorlar.profesyonel birinin pompalı ile ne işi olur aga.
    10-rize maçından sonra otobüsün trabzon il sınırları içerine girdikten sonra bu olayın olmasıda bir mesaj mı?
    hülasa olayla ilgili birçok soru işaretleri var.otobüsün ne hızla gittiğinden bile kuşkuluyum.almanların iddiası yabana atılmamalı.bu ülkede mağduru oynamak her zaman kazandırmıştır mağduru oynayana.hem olaydan zararsız çıkacaksın hemde büyük mağdur olacaksın.işin profesyonelliği burada herhalde.
    11-olaydan sonra silahın bulunmasıda enteresan.silahla olup olmadığı bile belli değilken(kimse silah sesi duydum demedi).buda bir mesaj mı?

    --- alıntı ---

    facebookta bir trabzon spor taraftarının sorduğu sorulardan alıntıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın