• 873
    bunların yazamadıklarını ben yazayım. fenerbahçenin bu sene şampiyon olabileceğini zannetmiyorum. şampiyonluk için en büyük aday galatasaray. galatasaray olamazsa beşiktaş olur diyorum. peki fenerbahçe neden şampiyon olamaz?
    1- fenerbahçeli futbolcular arasında ciddi sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. başarı için aziz yıldırım'ın baskıları futbolcuları bezdirmiş durumda. futbolculara idman olsun veya olmasın tesislerde bulunma zorunluluğu getirdiği söyleniyor. özetle fenerbahçeli futbolcuların özveri gösterecek, gaza gelecek bir halleri kalmamış.
    2- fenerbahçeli futbolcular sakat. özellikle yabancı futbolcular sakat. bu adamlar acaba gerçekten sakat mı? yoksa başarısız olup birilerinden kurtulmak mı istiyorlar? fenerbahçe'de kim, nerede, nasıl sakatlandı bence takip edin.
    3- emre belözoğlu ile problemi olan futbolcu sayısı çok fazla. emre sahada olduğu zaman gerilen futbolcular var bence. emre ile problemi olan sadece emenike değil. emrenin fırçaladığı, emrenin hoca gibi hatta kulüp başkanı gibi davranmasından rahatsız olan futbolcular olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın