resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1917
    sampiyon olduğunda sadece fenerlileri ve besiktaslilari da degil icimizden bir grup taraftarı da kudurtacak teknik adam.

    gecen yil mancini aptal saptal degisikliklerle drogbayi cikartip cehunu sokarak beraberligi korumaya calisirken, kayserispor gibi lig sonuncusu takıma 90+4te gol yiyip evinde yenilip skor tutamazken manciniye sabredelim seneye uc bes transferle of of neler yapicak diyen taraftar; prandelliye sabredelim diye g4l4t4s4s4y diye taşak oğlanı olmamizda beis gormeyen, tarik camdalli uc kalas ortasahali, karsi cezasahasina yaklasamayan igrenc hucum hatli takimimiza bile laf kondurmamaya calisan taraftar gelmis simdi hamza hocaya ballı diyor. ahahahahahah komik misiniz olum? ciddi misiniz espiri misiniz saka misiniz la? ne ayak? adam yirmi maca yaklasti totalde bir kere yenilmis, yirmi macta toplam yirmi golu anca atmis kabız ötesi futbol oynayan şu takimi ortalama 3 gol atar hale getirmis, sneijderi parlatip hucum gucumuzu arttirmis, bilmem kac aydir her gelen teknik adama sovdugumuz sneijderi ortada oynat hoca sitemimizi görüp onu en akillica yerde oynatan, burak yilmazdan tekrar kral yaratan, umut buluta dahi on gol attiran, prandelliye brumayi oynat bokunu yiyim derken onun kadroya dahi almadigi brumaya kac mac inatla forma veren, bu takimi inatla zirvede tutan, iki yildir hasret oldugumuz liderliği bize tekrar yasatan hocaya amma cok laga luga yaptiniz lan. bi de bu adam.tek bir transfer dahi yapmadi. bu takimi ben kurmadim diye aglamadi. neymis efendim rahat mac izleyemiyomus paşalarım. ulan sanki manciniyle prandelliyle cok mu rahattiniz lan. gol atamiyoduk amk, rakip cezasahasina 3 adamla giremiyoduk simdi su takima bakin her mac kac tane pozisyona giriyor. nankörsünüz olum nankör. baska aciklamasi yok. ya yabanci fetisistisiniz, yada nankorsunuz.

    hocayi haketmiyosunuz. sizlere yenilgiler, sizlere kabiz futbol, sizlere deplasmanda gol atamayan bir takim mustahak. size sneinderin sol acik yada on libero oynadigi acaip 3-5-2 duzenleri mustahak. sizlere avrupada dort gol yemek mustahak.

    dört yildizli hamza sizin dort yediren prandellinizden de, 4x4 bonservis krali mancinizden de daha iyi teknik adamdir bu galatasaray icin. sevmiyorsan adam gibi sevmiyorum de. hala laga luga yapip durma. neymis efendim balliymis hamza hoca. baliyla onbes haftadir kazanip her mac +3 gol atiyor dimi. tabi tabi. evet balli.

    nan-kör-sü-nüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın