resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1893
    her mac ayni hata yaptigina dair yazdigim yazi sayisi toplam girdigim entry sayisinin %10unu kapliyor sanirim. yine ayni hatayi yapti 5 nisan karabuk macinda. ezbere bir sekilde bruma'yi cikartip sag tarafa emre'yi aldi. yeter hamzaoglu yeter artik ya.

    sabri yerini kaybedip duruyor, onunde cizgide oynamayi bilmeyen ve geri gelemeyen adam kyamazsin guzel abicim. o nedenle sabri onunde emre ile 4-2-3-1 oynanmaz. her bruma yerine emre'yi koydugunda en az 1 gol yiyoruz. daha kac kez ayni hatayi yapman gerekiyor tekrarlamaman icin?

    yasin'in her mac 65 sonrasi oldugunu gorememene ne demeli? kosacak gucu kalmiyor adamin, ya sag kanata al yorulunca ya da cikar yerine emre'yi al.

    ve ayrica gozunu seveyim sabri'ye soyle kendisi osmanli akincisi degil, kafasina estikce ileri cikmasin. yedigimiz ataklarin hepsi onun yuzunden geliyor.

    buradan spikerlere de bir lafim var, allah sizi nasil biliyorsa oyle yapsin. her mac bruma sabri'ye destek vermiyor diye soylemezseniz olecek misiniz karaktersiz cahiller. sabri'ye destek verilmedigi icin mi atak yiyoruz, sabri'ye ragmen o kanati kapatmaya mi calisiyoruz, bunu goremeyecek kadar cahil misiniz sinsi karaktersizler.

    3-0'da umut yerine pandev'i oyuna almis olsa, isterse oyundan selcuk umut cikartip pandev emre alsin hatta hamit umut cikartip aydin pandev'i alsa bile fark etmez, o saatten sonra 6-0 olur mac. ama yok, pandev ligde oynatilamaz diye kura var belli ki.

    cok hatalisin hamza hoca. ve bu hatayi duzeltmemekte israr ediyorsun ya, kalp hastasi olacagim senin bu inadin yuzunden. prandelli'de net 4-0 yeniliyorduk stres yoktu, simdi 3-0 ondeyiz mac ne zaman 3-2 olacak diye bekliyoruz. bizi hic yaniltmadan 65'ten sonra maci rakibe veriyor sagolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın